Junona
|
Ne morem si kaj, da se malo ne izpiham. Saj mogoče se marsikatera ne bo strinjala z mano, pa kaj! Na živce mi gredo ljudje, ki morajo kar naprej govorit, kaj vse imajo, kam gredo itd. itd. Živimo v tako zmaterializiranem svetu, da šteje le, če greš 10x na leto na morje, če se oblačiš v znane blagovne znamke, voziš z nivim avtomobilom. Po drugi strani pa veliko ljudi (tudi pri nas)živi v pomanjkanju. Saj meni osebno nič ne manjka, ampak zakaj bi se morala kar naprej hvalit???!!! Vem, da ne razumete, zakaj se razburjam. Namreč vrnila sem se s sprehoda, kjer sem se pogovarjala z znanko. Med drugim je beseda tekla o tem, kje kupujem oblačila za svoja otroka. Ona je rekla, da v glavnem v trgovini priznane blagovne znamke, ker drugje je kao brez veze. Ker ona hoče, da je njen otrok lepo oblečen, ne pa da hodi v trenirki. Ok. Njena stvar. A drugi otroci, ki hodijo v vrtec v trenirki so pa grdo oblečeni???!! Jaz kupujem oblačila za svoja otroka po navdihu, potrebi in tisto, kar mi je všeč. Ne gledam niti na trgovine, niti na znamke. Res je, da se pogosto vračam v tiste trgovine, kjer sem dobila kaj všečnega.Pa naj bo to Baby center, S.Oliver, Benetton ali pa Metro in Adessa. Čisto vseeno mi je. Glavno, da se mojotrok dobro počuti v oblačilu. In ne bom jokala, če bo raztrgal hlače, ki so stale 20 000 sit. Če bomo tako vzgajali otroke, da bo že v zibki veljalo, da je tisti otrok lepo oblečen in s tem nekaj več, ki nosi oblačila znanih blagovnih znamk, potem jim bomo dali res bogato doto v duhovnem smislu. Pa saj si vsaka mama želi najbolje za svojega otroka. Vendar menim, da dandanes so to vse preveč le materialne stvari. Vem da sem malo preveč naložila na dan šaljivcev. Vendar mi je zdaj veliko lažje, pa četudi me boste poslale v rodni kraj. lep dan :bravo::bravo::bravo::bravo:
|