Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smučarsko spodnje perilo 30.11.2008 20:51:20
|
|
|
|
rija
|
mene pa zanima kje, malo debelejše...pa da ne bankrotiram....ker rabim tega malo več.....
|
|
RE: Smučarsko spodnje perilo 30.11.2008 20:53:46
|
|
|
|
Felicita
|
prejšni teden v hoferju, majico in hlače, mislim da sem dala 25€ za oboje... sam zdej verjetno nimajo več. ampak bojo pa še imeli to zimo...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Smučarsko spodnje perilo 30.11.2008 21:35:51
|
|
|
|
darja72
|
Promontana - Craft Intersport - HH Iglusport - Patagonia te so mal več cekinov. Drugače pa tudi Intersportova hišna znamka ni slaba in tale Hoferjev sem zdi tudi primeren. Potem imaš enega v okolici Škofje Loke, Aktivfit se mi zdi. Cenejši in kar ok, pa Robič enega reklamira, baje je kar ok.
|
|
RE: Smučarsko spodnje perilo 30.11.2008 21:39:42
|
|
|
|
ery
|
http://tadejabrankovic.si/ Tukaj. Najkvalitetnejše stvari imajo.. super zadovoljni smo.
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.