|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Papež
1.4.2005 10:52:14   
Čiračara
Papež PROSTOVOLJNO lahko odstopi zaradi ZDRAVSTVENIH razlogov, drugi ga pa odstavit NE MOREJO!

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Papež
1.4.2005 10:57:26   
Anonimen
Po moje ma čiračara prav. Se mi zdi, da sem nekje brala.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Papež
1.4.2005 10:58:26   
Tjula
A se pri vsem tem pompu okoli papeža in njegovega zdravstvnege stanja kdo sprašuje, koliko otročkov umre vsak dan, koliko ljudi umira v hudih mukah brez zdravnikov ipd. Vse skupaj je že res malo absurdno. Naj dajo človeku mir, da se v miru poslovi, ne pa da je tak teater.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Papež
1.4.2005 11:00:01   
Anonimen
Ah, ja, tjula...:ups:

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Papež
1.4.2005 11:00:07   
ZARA
Bojda ne odstopi zarad tega,ker se tako grebejo za njegov stolcek...:(

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Papež
1.4.2005 11:01:51   
Čiračara
Bravo Tjula!!:bravo:..To je že en sam cirkus.
Tud meni se zdi že vse to absurdno. Sicer pa je pri meni tako - verjamem v Boga, ne verjamem pa v župnike, kaplane itd...da o pedofiliji sploh ne govorim:grrr:...

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Papež
1.4.2005 11:02:18   
Tjula
Kaj si hotla, al bina?

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Papež
1.4.2005 11:21:38   
Anonimen
Ah, nč, vseh stvari se pa res ne da metat v isti koš...Ali pač :zmeden2:

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Papež
1.4.2005 11:24:05   
Tjula
Zakaj, Al Bina? A je Papež nadčlovek?:zmeden:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Papež
1.4.2005 11:25:34   
dory
Ma pomoje ko enkrat zacnejo govorit o tragicnem poslabsanju je pomoje je kar proti koncu...poleg tega je papez prejel maziljenje,to pa naredijo tik pred smrtjo...komentarji so pomoje odvec...je pa papez res ena ikona,ki se je bomo zmer spominjal

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Papež
1.4.2005 11:31:46   
Anonimen
Čiračara ima prav glede odstopa.
Moje mnenje o papežu pa je tako, da je bil sicer za cerkvenega dostojansvenika zelo napreden in svobodomiseln, ampak zadnja leta mi pa njegovo razmišljanje ni več sedlo, zdelo se mi je, da so mu možgani malo "zarustali".
Vsekakor se mi je zdel velik človek. No, se mi zdi velik človek.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Papež
1.4.2005 11:35:15   
Maja**
Res je tisto o odstopu. Lahko odstopi sam zaradi zdravstvenih težav. Sem pa zasledila, se ne spomnim kje, da je neke 2 ali pa 3 tedne nazaj rekel, da ne bo odstopil, ker tudi Jezus ni stopil s križa.
Je pa papež kot sam samo igračka, s katero upravlja Vatikan kot podjetje. No, po mojem mnenju.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Papež
1.4.2005 11:35:15   
Čiračara
Ah punce,a se spomnite kako malo govorjenja je bilo ob smrti Marije Terezije? Je veliko več naredila za svet oz.revne ljudi, ki jim sam blagoslov ne bo čisto nič pomagal.Blagor tistim, ki stojijo pod njegovim oknom in verjamejo, da jim bo papežev blagoslov kaj pomagal...

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Papež
1.4.2005 11:36:55   
Čiračara
Ja, res je ena marionetka...

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Papež
1.4.2005 12:06:46   
Anonimen
Sem šla prebrat. Odstopit ne more, ker nima komur podati odstopa, ker nikogar ni nad njim. Na zemlji. Lahko pa pooblasti nekoga, da namesto njega opravlja posle. Anmpak menda je v zgodini do sedaj to bilo tako samo enkrat. Vsi ostali so bili "opravilni" papeži do smrti.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Papež
1.4.2005 12:07:21   
Anonimen
Dost teh polemik!!!!!!!!!!Človek umira!
On je dost dobrega naredil me pa ne in ne bomo.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   Papež
1.4.2005 12:09:09   
Anonimen
Čakej, Neva, tle te pa ne razumem..."me pa ne in ne bomo"? Pa kaj ni dovolj, da delamo dobro v svoji okolici, ima pač priliko, da je lahko, ker je bil nastavljen :zmeden2:

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Papež
1.4.2005 12:11:12   
Anonimen
zatoker noumo nikoli na položaju naša dobra dela so mikro:)-

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Papež
1.4.2005 12:19:17   
Tjula
Pa smo spet tam. Kot da je papež edini, ki je kaj dobrega naredil za celi svet. Saj ne rečem, verjetno je res naredil marsikaj. Ampak tudi on ni svetnik. Si se kdaj vprašala, česa vsega ni preprečil? V lastni hiši? Ej, midve s Čiročaro nikogar ne obsojava. Imava samo svoje mnenje. Zato pa ta forum obstaja, a ni tko?

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Papež
1.4.2005 12:20:03   
Čiračara
Draga žirafa..To je le najino mnenje. A si tud ti med tistimi, ki ne prenesejo drugega mnenja in mislijo, da imajo o vsem prav? Jaz nasprotnega mnenja nikakor ne obsojam, ampak ga zelo rada preberem, ker vsak ima po svoje prav. Hehehe papeževih dejanj pa nikakor ne obsojam, če komur kaj koristijo hvala bogu.Kaj pa je po tvoje naredil tako veličastnega za ljudi, kar recimo ni naredila mati Terezija ali nekdo, ki z človekoljubnimi organizacijami pomaga revnim v Afriki?? Razen njegovih blagoslovov, širjenja vere in obiskov po državah? Res me zanima, zato me poduči o tem...

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Papež
1.4.2005 12:26:35   
Blink1
Eh....Tako kot je povedala Neva...Človek umira!

Brezveze je primerjat kaj je kdo naredil...papež je delal po svoje, mati Tereza po svoje. Vsak je delal dobro in to je tisto kar je važno. Ne pa kdo je naredil več:zmeden:

Ne znam ti naštet papeževih dejanj...vendar je že njegova osebnost pozitivno vplivala na ljudi in njegova smrt bo prizadela mnoge...

Poleg tega papež ni samo verska osebnost. Ima tudi veliko vlogo v politiki...in pogostokrat je odločal o usodi držav. Tudi o Sloveniji

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Papež
1.4.2005 12:57:13   
Tjula
Andreja, dobro si to napisala. Mislim, kar se mene tiče.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Papež
1.4.2005 13:00:49   
Čiračara
Ah, da že enkrat končamo to temo, bom povedala tole. Nekateri so zaslepljeni z vero, drugi smo nekaj vmes, tretji popolni ateisti.Vsak ima pravico do svojega prepričanja.
Naredil je kaj dobrega, tud dost slabega (moje mnenje seveda, da ne bo spet kakšne panike in obsojanja), zato naj v miru preživi tiste svoje zadnje ure.

Meni njegova osebnost in njegov blagoslov ne bosta "prinesla" službe, solidnega življenja, zdravja in osebnega zadovoljstva. ZA VSE TO SE MORAŠ POTRUDIT SAM!!!!Tolažbo in "blagoslov" najdem v dobrem človeku, kot je moj mož in ne v papežu. On mi nažalost ne bo nič pomagal. Kdo pa verjame, da mu bo je njegova pravica, ki je ne obsojam.
Pa še tole draga žirafa (le zakaj nisi prijavljena??) naj ti odgovorim.Praviš naj se s Tjulo javiva, ko bova kaj dobrega naredili za cel svet.Meni veliko več pomeni, če lahko pomagam družini( mimogrede, skrbim tudi za nepokretno babico) in njena hvaležnost in to, da ji lahko pomagam je zame "blagoslov".

Pa še nekaj drage moje: v sorodstvu smo imeli primer pedofilije v cerkvi. A vera in Vatikan učita in podpirata to? To je bil res en velik "blagoslov" za vse nas.

LP

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?