Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralni stroj širine 55cm 29.11.2008 17:44:35
|
|
|
|
kajajaka
|
Ne vem, če takšni obstajajo... imamo pa ozkega (40 cm), ki se polni zgoraj in sem super zadovoljna. Vanj gre 5,5 kg perila, ima 1300 obratov (itak preveč) in je energijski razred A+, pere pa kot veliki Bi priporočala vsem, ki imajo mini kopalnice...
|
|
|
|
RE: Pralni stroj širine 55cm 6.6.2009 21:33:33
|
|
|
|
matej12
|
Poskusi v salonu Novak v Trzinu. Imajo res veliko izbiro bele tehnike. http://www.novak.si
|
|
|
|
RE: Pralni stroj širine 55cm 25.6.2009 16:15:36
|
|
|
|
mala zirafa
|
Tisti ki se odpirajo zgoraj, porabijo bistveno več vode, zato ti ga odsvetujem.Raje vzami frontalna vrata.Ti ozki stroji so široki vsi od 59,5cm do 60cm.Težko boš dobila ožjega.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj širine 55cm 30.6.2009 13:34:30
|
|
|
|
pupika
|
Mi imamo ozkega Whirlpolovega, pa sem malo gledala za porabo vode, pa je bil eden izmed tistih ki porabi najmanj vode, tako, da to ni čisto res. Edino mi imamo full problemov z tem strojem, ker se nam je prvič pokvaril po letu dni, pa še čakali smo skoraj dva meseca da so nam ga popravili, pa sem se potem nekaj bunila, da lahko zahtevam novega, pa so ga pripeljal nazaj in mi podaljšali rok garancije za 3 mesece, pa ga je tašča sprejela, ker nas ni bilo doma, sedaj se nam je pa spet pokvaril, pa si lahko samo še garancijo pobrišem pod nos, ker je ravno kar poteklo, pa sem tolk jezna. Pa to ni stroj nizkocenovnega razreda, tak, da če bo popravilo drago, bomo kupili navadnega, pa ne več te znamke.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.