|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje ali krči?
29.11.2008 16:59:22   
Anonimen
Me zanma, če je razlika med enim in drugim?

Kako se čuti špikanje ali krči?

Kaj pomeni, če so krči oz. špikanje? Je kaj hudega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje ali krči?
29.11.2008 17:48:09   
ninica04
če te samo tu in tam kaj špika ne bi smelo bit nič narobe, maternica se veča.. če pa maš krče, so to pač krči, podobni menstr..... malo več boš morala povedat. Koliko si pa noseča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2008 17:59:43   
Anonimen
Sem v 23. tednu in sploh ne vem, kaj se mi dogaja v trebuhu. Skoz me nekaj špika pa še dol tišči.   Da ne govorim o bolečinah v križu.

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2008 18:22:58   
maja24
Če te sam špika mislm da nebi smel bit nobenih problemov,če maš pa konkretne krče se pa pejt pokazat v P.
Ker med špikanjem pa krči je fejst razlika.

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2008 18:42:31   
AnciM
Razlika je predvsem v tem, da te pri špikanju dejansko nekaj zelo zaboli. Nekaj špikne. Pri krčih pa te nekaj stisne. Trebuh postane ponavadi zelo trd. Zato nekateri temu pravimo tudi otrdevanje trebuha.

Sicer si pa v tednih, ko so se meni začeli lažni popadki (otrdevanje trebuha). So nenevarni in so v bistvu predpriprava maternice na porod.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?