Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 29.11.2008 12:53:29
|
|
|
|
sanja nk.
|
božične stojnice se odprejo v sredo, 3. december , bodo pa letos itak odprte tudi ob vikendih, novo bo to da bodo letos vse lesene , nič več plastike, pa potegnili jih bodo skoz do parka zvezde kjer 27 .decembra odprejo stojnice za otroke....,drugače pa komaj čakam stojnico za kuhančka , pa bo lep sprehod skozi staro lj......., aja še to ameriška revija je razglasila lj za božič in silvestrovo na 20 top destinacij evrope ali sveta ne vem točno
|
|
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 29.11.2008 13:22:34
|
|
|
|
candy22
|
ja hmmm nekje sem ujela da bodo do 10 zvečer odprte stojnice z stvarmi, ostalo pa pa alko stojnice pa do polnoči , ostalo pa ne vem
|
|
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 29.11.2008 13:43:09
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
pa debu tošl je tud treba met
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 29.11.2008 15:21:52
|
|
|
|
Martina27
|
pa debu tošl je tud treba met Ja to pa itak....gledam en folk, kaj to kupujejo vse...nasploh pa kar se tiče igrač......mater ej.......tolk dnarja. Kaj hočmo eni pač imajo.....
|
|
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 29.11.2008 19:40:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. pa bo lep sprehod skozi staro lj Le glej, da se ustaviš pri meni.
|
|
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 29.11.2008 23:30:15
|
|
|
|
sanja nk.
|
kerensa to imava že v planu , najprej na caffe ta teden , potem pa še na kuhančka
|
|
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 30.11.2008 8:55:45
|
|
|
|
ursi
|
Ja stojnice bodo od 3.12. do 2.1. . Kulkr se jaz seznanjena, so odprte od 10 do 22, edin na silvestrovo se prej zaprejo. kopirano s strani mesta Ljubljane : Praznični sejem 03.12.2008 do 02.01.2009 | 10.00-22.00 Prešernov trg, Cankarjevo nabrežje, Park Zvezda, Petkovškovo nabrežje 31. decembra bo sejem odprt le do 14.00. Na praznično okrašenih stojnicah bo na prodaj ponudba izbranih izdelkov, primernih za praznična darila. Praznični sejem je seveda tudi družaben dogodek, zato bodo na njem obratovale tudi stojnice z gostinsko ponudbo, kjer bo dišalo po aromatičnem čaju, kuhanem vinu in drugih dobrotah, ki sodijo v decembrski čas.
< Sporočilo je popravil ursi -- 30.11.2008 9:03:19 >
|
|
|
|
RE: BOŽIČNE STOJNICE V CENTRU LJ- vikend 6.9.2009 11:50:32
|
|
|
|
tza_tza
|
živjo! Ali kdo ve kako bi lahko tudi jaz imela božično stojnico v Ljubljani? ...kdaj se odpre "natečaj" al karkoli že je hvalaaaa
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?