Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 29.11.2008 11:34:47
|
|
|
|
muška
|
uf seveda! Moj mali je imel po ananasoven soku krvavo rit, tako se mu je vnela
|
|
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 29.11.2008 14:36:40
|
|
|
|
neli99
|
pri nas isto, le da mandarine in pomaranče, ananas ne. pa sokovi (fruc in podobno). je pa to blo lani pozimi ko je mel sine leto in pol, letos pa lahko poje ful mandarin pa je ok (zgleda tut to prerasejo)
|
|
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 29.11.2008 15:54:19
|
|
|
|
živa
|
Moj enoletnik po kiviju, če ga ne previjem takoj, ko se pokaka. Lp, živa
|
|
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 29.11.2008 15:56:54
|
|
|
|
Najaa
|
Moja je imela po vseh agrumih in tudi ananasu rdečo ritko. Še zdaj pri 2h letih jo ima včasih.
|
|
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 29.11.2008 20:14:00
|
|
|
|
Žabika
|
Tudi "naša" ritka rada odreagira na nekatere vrste sadje; ribez, ananas, mandarine. Ampak ponavadi hitro mine. Sigurno najbolje pa je, če ritko takoj po kakanju previjemo.
|
|
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 29.11.2008 20:38:04
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1 Živjo! Nekje sem zasledila, zdaj pa ne najdem več teme...... ali so res lahko mandarine in pomaranče vzrok (pri malih otrocih) za vneto ritko? Kaj pa kivi in ananas? Ima kakšna take izkušnje? Hvala... Lahko so. Naša ima po grahu vedno rdečo ritko.
|
|
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 30.11.2008 21:07:48
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Moj enoletnik po kiviju, če ga ne previjem takoj, ko se pokaka. Lp, živa Pri nas isto. Če je kivi moram ful pazit kdaj je pokakana da jo takoj previjem, ker se ji drugače ful vname ritka
|
|
RE: rdeča ritka zaradi hrane 1.12.2008 13:09:22
|
|
|
|
mateyka
|
uh, naša je bla na začetku vsa vneta, in to za vse surovo sadje. sem ga morala prestavit zaradi tega (smo prekuhavali za nekaj minut vse razen banan), ker je mela skoraj rane na ritki
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?