|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober - 12
1.4.2005 8:10:37   
pi
Dobro jutro !
Kako ste kaj danes ? Jaz komaj čakam ,da bo ura 10h da grem na pregled in slišim srček svoje :duda:.

Mene pa zanima, če ste na bolniškem ali še vse pridno delate v službi ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober - 12
1.4.2005 8:11:38   
pi
Ja pa še to. Ima katera od vas glavobole ? Mene skoraj vsak dan grozno boli glava. Mislite, da je kaj narobe ?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober - 12
1.4.2005 8:14:33   
Natka1
Pi,
jaz sem čisto dobro, danes mi ni slabo, kar sem zelo vesela :bravo:.

Še največ težav trenutno imam s prebavo, kot dosti nas verjetno. Sploh ne vem več kaj naj popijem, pojem, da bom šla na WC :zmeden2: .

Komaj čakam naslednjo sredo, ko imam pregled in bom ponovno slišala in videla svojo :duda: .

Natka

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober - 12
1.4.2005 8:16:08   
Udb
Dan, pi!
Lepo da si danes ti odprla našo temo!! :)

Jaz sem tako vesela da je petek!! Službe mam že vrh glave!!! Grrrr :grrr::grrr::grrr:!!!!!!!!!! Šefico (=:hudicek: )bi najraje zadavila!

Glavobol je baje v prvih mesecih normalen, je pa zoprno, ker ne smeš jesti nobenih zdravil!! Če te pa velikokrat boli, je pa baje fajn omeniti G! Je pa to zaradi hormonov - baje!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober - 12
1.4.2005 8:21:49   
lelaval

Uživaj ob poslušanju srčka :duda: Jaz sem mojega slišala v torek - bije tako,kot mora. Bom ga pa zopet poslušala v četrtek, ko imam zopet kontrolo.

Jaz pa "uživam" v bolniški, saj še sedim težko. Se pač prestavljam iz enega kavča na drugega, občasno pa do računalnika in ringaraja.

LP:rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober - 12
1.4.2005 8:22:35   
lelaval

Uživaj ob poslušanju srčka :duda: Jaz sem mojega slišala v torek - bije tako,kot mora. Bom ga pa zopet poslušala v četrtek, ko imam zopet kontrolo.

Jaz pa "uživam" v bolniški, saj še sedim težko. Se pač prestavljam iz enega kavča na drugega, občasno pa do računalnika in ringaraja.

LP:rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober - 12
1.4.2005 8:24:13   
žlička
zivjo punce,

jaz sem tut ful vesela, ker je petek in prihaja vikend, danes sem malo bolj naspana in vec energije imam sem spala 9 ur, pa lepo soncek sije, kar mi da dodatno energijo

glavobolov na sreco nimam, drugace pa kar delam, sicer mi pravijo naj grem na bolnisko, sam neceloma sem ok in menim da ni potrebe it, pa itak moram se povedat v sluzbi in nekoga uvest v delo...

a ste ze vse povedala u sluzbi?

lp in uzivajte vikend, :rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober - 12
1.4.2005 8:24:59   
Udb
lelaval, kako pa to da imaš toliko kontrol? A je kaj narobe?? Pa na bolniški?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober - 12
1.4.2005 8:26:01   
Udb
žlička jaz sem povedala šefu in pa eni sodelavki! Sicer pa - zdaj mi je vseeno - zaradi mene lahko zdaj vsi zvejo!!:)-

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober - 12
1.4.2005 8:27:20   
Joeline
Jst se tudi pridružujem :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:, da je končno petek ker tudi na stolu ne morem več sedet in danes se počutim tako grozno me neki tam dol zbada. Tako da komaj čakam uro 3 in pol u :kuza: domov.

uživejte J.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober - 12
1.4.2005 8:31:36   
žlička
ja sej udb, ti si bila itak na bolniski, sej si jim mogla povedat, sej kaj pa je pisalo na bolniske listu, ki si ga prinesla v sluzbo

jaz sicer delam danes do 16.30, ampak je pa peket, bo se dolga ampak bomo ze kako

:metulj:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktober - 12
1.4.2005 8:33:23   
Udb
žlička, zaradi bolniške nisem povedala - sem povedala ene 3 tedne kasneje! Na bolniškem listu ni nič pisalo, zakaj sem imela bolniško, pa itak je bil od splošnega zdravnika, ne od G! Povedala sem zato, da bodo lahko zamenjavo dobili zame!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober - 12
1.4.2005 8:43:27   
bambi
Ojla, mene pa zanima, če ti bolniško da G ali ti jo lahko da tudi tvoj splošni zdravnik????

JAz bi se najraje zmenila tako, da bi delala samo 4 ure. TO bi mi bilo idealno....

Slabosti so še vedno prisotne, edino bruham več ne. Imam pa tudi občutek, kot da bi bila polna vode, tako težka in komaj se premikam.... kaj šele bo :):):)

Hvala bogu, da je petek in da zunaj sije sonček

BAmbi

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
1.4.2005 17:02:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktober - 12
1.4.2005 18:05:39   
Udb
bambi, bolniško ti lahko predpiše G in splošni zdravnik.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?