ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gaba Pozdravljene punce! Sem nova tukaj, seveda lahko ugibate...še ena razočarana v ljubezni. Skupaj sva bila 5 let, sicer še nimava otrok, so pa bili v planu. Jaz sem še študentka, tako da sva se videla samo med vikendi. Na začetku, prva 4 leta, je bilo najino razmerje super, seveda z občasnimi manjšimi prepiri, ampak vseeno nama je bilo lepo. Nato pa se je zaljubil v precej starejšo sodelavko. Po tistem, ko sem to odkrila, sva se razšla. On z njo potem ni bil (fizično) skupaj, je pa bilo dosti klicev in flirtanja. čez 3 mesece je ugotovil, da si vseeno želi biti z mano. Jaz, trapa, sem mu nasedla, šlo nama je kar dobro, do pred kratkim, ko sem ugotovila, da mi spet nekaj prikriva. Danes sva končala, priznal mi je, da je res nekajkrat klical to sodelavko, ampak samo z namenom, da bi razčistila, da on noče imeti nič več z njo. Ne vem, ali naj mu verjamem... Po drugi strani se mi zdi, da dosti bolj boli to, da mi je lagal in spet nekaj skrival, kot pa to da se je pogovarjal z njo. Boli izdaja zaupanja... Zdaj me prosi, da naj premislim, da me ima rad... Kaj bi storile ve? Saj v bistvu že vem, kakšni bodo vaši odgovori, ampak tako težko je po petih letih prekiniti in začeti življenje na novo... Hvala za vaša mnenja, uživajte v tem zasneženem večeru. Če greš naprej? Ja nazaj ziher ne moreš. Ma kaj se sekiraš zaradi njega, ti samo glej da ti ne bo še nadaljnje vikende zje b al. Kr reči mu, da med vikendi več nimaš cajta, samo med tednom.
< Sporočilo je popravil ssevin -- 28.11.2008 21:06:18 >
|