|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne bom pil
28.11.2008 10:14:06   
TiaSara
Kako naj našega 2 in pol letnika prepričam naj pije? Pri nas se pogajamo prav za vsak požirek vode ali pa soka. Če ga pustimo, enostavno ne pije. Samo pri jedi včasih sam vzame. In dejansko ne pije dovolj, se na vodi vidi. Zdravnica nam je že tudi z infuzijo grozila zaradi tega.
Prosim za kakšno idejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne bom pil
28.11.2008 10:27:39   
Anonimen
Moja je enkrat pristala na infuziji in od takrat ni bilo problema (je dehidrirala po enem bruhanju). Je pa imela takrat dve leti.

Nikoli niti kot dojenček ni sprejela nobenega čaja, nobene vode. Cel čas pije jabolčni sok mešan z vodo - pa še to minimalno.

Pač je toliko razumela, da to ni hec in da mora piti. Zdaj je že malo boljše.

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2008 12:31:49   
analucija
tudi mi imamo problem s pitjem že od malega. zdaj je star dve leti. pa moram skoz opominjat, pol vsaj nekaj spije. imam še štirimesečnika ki tudi ne kaže znakov pitja , samo mleko. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2008 13:12:59   
Lenny
Enak je bil naš mini tam po 2. rojstnem dnevu. On ne bi pil. Posledica je bila zaprtje. Sem bila skoraj že na tem, da bi mu spet ponudila flaško, pa sem se na srečo zadržala. Potem je starejši sine iz arhiva privlekel kozarec z Mojstrom Miho - BINGO! Mali je začel sam prositi za kozarec vode, samo da je imel Miho user posted image  Čez čas se je spet navadil redno pit in zdaj je O.K.
Mogoče bo tudi pri vas užgal kak podoben trik.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2008 13:20:55   
lois
Mogoče, kakšna nova lepa flaška, lonček, kozarček? Pojdita v trgovino in naj si on sam izbere, potem mu bo mogoče zanimivo in bo pil. 

Otroci so naše največje bogastvo!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2008 13:43:21   
sazi
Naš skoraj 3-letnik tudi zelo malo pije. Sam reče, da je žejen takrat, ko je res že zelo hudo in spije le 3 poširke. Tako da, ko sem zraven, mu ves čas ponujam za pit, pa vedno naredi samo en požirek, samo se čez dan tega veliko nabere. Zdaj gre v vrtec in ne bo noben z njim s kozarcem v roki skakal - bomo videli, kako bo.
Pa pri nas ni pomagala nobena fora - ne novi lončki, ne slamice, niti nič podobnega.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2008 14:00:56   
urška76
Otrok lahko velik tekočine tud s sadjem prinese v telo, tko da jim ponudte kaj sočnega. Naša mlajša tud bolj malo pije, samo na srečo obožuje mandarine, pa razne juhe ji gredo v slast in tud zelenjava ji ne dela probleme. Aja pa sok v tetrapaku na slamico je zakon. Tistega bi pa vedno pila.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2008 16:03:15   
TiaSara
Sok v tetrapaku tudi pri nas včasih deluje, specialnega lončka pa še nismo probali. Hvala za idejo. Drugače mu tudi jaz vedno ponujam, ampak me pogosto gladko zavrne. Sedaj ga za vsak kozarec podkupimo - ko želi kaj drugega mora najprej pit. S tem ga nekako ohranjamo pred dehidracijo, ampak mi je res zoprno, da ga moram vedno silit.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2008 10:11:01   
rose
pri nas tudi občasno vse odpove. takrat jima dam 0,5L Zalo, da pijeta kar iz flaše. In pol se nalivata z vodo user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.