Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:09:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Men je včeraj rekla naj grem čez vrata v ikeo. A je kaj narobe rekla?
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:10:41
|
|
|
|
candy22
|
kaj ste pa imele tukaj , ja danes še ni konec te limonade, ker ena sprašuje.........., sej vem po borbi je brezveze govoriti
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:12:47
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 .Men je včeraj rekla naj grem čez vrata v ikeo. za crknit A čez vrata? Ne, ne, to te je napi z d i la. Skozi vrata pa lahko, sigurno.
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:13:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMB!!!! Vem ja.
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:28:57
|
|
|
|
ursa30
|
in kdo bo zmagovalec?
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:33:06
|
|
|
|
candy22
|
mislim da bo sergej vn padu , kot hruška , potem bo goran še mihata vn fliknu, nazadnje se bosta pa z uno mamko, ki je tudi jaz ne maram , pomerila v znanju.....potem je pa vse mogoče
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:33:14
|
|
|
|
Freycha
|
tisti, ki to redno spremljajo pravijo, da zmaga gorči, ne pa Sergej. Da ga je spet ven ruknil. In ker so tisti, ki to pravijo imeli že kar nekaj pravih informacij (recimo, da pride Sergej nazaj, pa da gre Veronika z denarjem domov), bi rekla, da Gorči še kar ostane na kmetiji......
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:40:17
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem pa slišala, da zmaga sergej.. bo treba počakat do večera...pa lih danes me ne bo doma, da bi gledala...bemtiš
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 15:37:06
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. kaj sem ti rekla kind lady , dej ne laži in še enkrat poglej tisti forum , sploh me včeraj ni bilo skor nič gor in nisem nič pisala o ikei ampak samo to da bo kmalu pri nas odprta .....ej fak no in ne mislim bit popularna sem taka kot sem ...... ...., potem pa grem no dol rr-ja ...če je tako Sanja nk se ti opravičujem res nisi bila ti bila je ssevin in ne obtužuj takoj človeka da laže vsak se lahko zmoti.
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 17:15:58
|
|
|
|
mišk
|
Sam upam, da ne bo ta Gorči neumen zmagu. To pa je tečen človk, če mene vprašaš! Pa lajna, pa lajna, podjebava, živcira, pa spet lajna, pa lajna,... Jst se res čudim, da še ni od nobenga po gobcu dubu!! Iskrenost gor al pa dol, tud prijaznost in človeški odnos nekaj šteje!!
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 17:24:58
|
|
|
|
Shorty_
|
Tema o Kmetiji je že odprta, zato debato nadaljujte tam prosim. Temo zaklepam lp Shorty
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?