Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 25.11.2008 22:37:11
|
|
|
|
Naja31
|
Res (še) nimamo šoloobveznega otroka, ampak prvič slišim za kaj takega. Pa poznam nekaj parov z otroci v šolah.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 25.11.2008 22:38:30
|
|
|
|
Noel
|
Tudi jaz prvič slišim
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 25.11.2008 23:15:53
|
|
|
|
lelaval
|
Prvič slišim. Mogoče je po novem, ker pri mojih prvih2 ni nihče prišel
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 25.11.2008 23:16:45
|
|
|
|
ely*
|
Mi imamo tudi 5letnika, pa ni nihče prišel k nam.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 0:18:23
|
|
|
|
nejcko
|
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 7:03:54
|
|
|
|
uwaga
|
Prvič slišim. Moj mlajši je v prvem razredu pa lani ni bilo takih obiskov.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 7:05:35
|
|
|
|
Volga
|
Da ti je ni kdo zaradi česa drugega poslal na vrata?
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 7:22:33
|
|
|
|
Luni
|
Ne, to ni praksa. Prvič slišim, pa imam že dva v šoli! Naj se ti s čim izkaže!!! Kaj pa ima socialna delavka veze z vstopom v šolo? Razen če je to šolska socialna delavka ali pa šolska socialna pedagoginja, pa da otroka nimaš v vrtcu.... Ampak ponavadi to naredijo skupinsko
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 7:46:43
|
|
|
|
aluš
|
Moj ta mali bo konec leta pet, torej šoloobvezen naslednje leto. Pa ni bilo še nobene gospe na obisk. Ta večji je v šestem razredu, pa tudi ni bilo obiska s šole, smo pa imeli v šoli po tistem, ki je bil vpis skupni sestanek. Se pa spomnim, da je prišla od ene založbe, ko je bil ta večji star cca 4 leta z enimi zvezki z raznimi vajami na to foro, devetletka, pa eno leto prej v šolo, pa grafomotorika (labirinti, razlike, pobarvat, vleči šrte po pikicah, povezovanje številk, pa večje, manjše, take splošne zadeve skoz igro). Najprej sem jo hotela čez vrata br..., tako kot vse, amapak sem jo na koncu spustila noter in tiste zadevce kupila. In mi ni bilo žal. Kar ni rešil ta veliki, zdaj z veseljem rešuje ta mali. Mislim, da je bila Pomurska založba.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 7:50:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pri nas ni bilo nikogar.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 7:57:15
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Da ti je ni kdo zaradi česa drugega poslal na vrata? jst tut mislim da te je en prijavil
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 8:33:07
|
|
|
|
ninini
|
Imam tretješolko in prvošolko pa tega ni bilo .Prvič slišim za kaj takega.Po moje je nekaj drugega.
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 9:25:54
|
|
|
|
lilka
|
Prvič slišim, a ste imeli kdaj že kakršno koli družinsko obravnavo na CSD, če ne, bi jaz poklicala in vprašala, zakaj se jim zdi potreben tak obisk? Eh kje pa ima sociala čas hodit vsakega otroka obiskat pred vstopom, takega programa sploh ni....
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 9:47:13
|
|
|
|
vodica
|
Če ste imeli že kaj opravka s socialno kot imajo nekateri glede vzgoje otrok 'pa ločenci ki jih kontrolirajo zaradi dobro otrok potem je najbrž kaka kontrola kako je z otrokom glede šole pa ni obiskov.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 10:01:57
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi IZVIRNO SPOROČILO: Volga Da ti je ni kdo zaradi česa drugega poslal na vrata? jst tut mislim da te je en prijavil možno, ja mi nismo imeli nobenega obiska socialne pred vstopom v šolo
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 11:19:44
|
|
|
|
t5t6
|
Pri nobenem otroku ni prilšla. Pa tudi prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Obisk socialne delavke pred vstopom v šolo 26.11.2008 17:03:27
|
|
|
|
catrine
|
no, soc. delavka ni bila, rekla je, da je od zavoda za šolstvo, ampak je bila akviziterka, ki je hotela prodat neke delovne zvezke za učenje branja, pisanja, računanja (stanejo 80eur), sem si pa kar mislila, da je kakšna komercialna fora. hvala za sodelovanje lp, catrine
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.