|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Me zanima!
31.3.2005 8:43:50   
Skye
Punce včeraj sem malo razmišljala, kako nismo samo me žalostne ko nam ne uspe in nas obišče tako nezaželjena M, ampak so naši :love: tud potrti...čeprav tega tako ne pokažejo.

V družini imamo primer, ko se bratranec od mojega :love: in njegova punca trudita že 5 let, pa jima nikakor ne uspe...tudi z medicinsko pomočjo ne. 2x je sicer zanosila, ampak otroka ni mogla donositi:((:(( In zdaj sta tik na tem, da gresta narazen....saj je njuna veza zelo močno načeta, kot posledica neizmerne ter neizpolnjene dolgoletne želje po :duda:

Zanima me, kako ve gledate nato...a mislite, da to lahko ogroža vezo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Me zanima!
31.3.2005 8:47:10   
Mikec
Dva mo ja prijatelja sta tudi poskusala na vse mogoce in nemogoce nacine dobit:duda:, pa ni in ni uspelo, zaradi neizpolnjene zelje sta sla narazen in ze kmalu zatem sta nasla oba nove partnerje, sedaj imata oba:duda: in so kot ena velika druzina saj v stiri + :duda: hodijo na morje in izlete... Ampak to se mora vsak sam odlocit...Mogoce bi jima pomagala nekaj mesecna locitev tako da spet vsak zase zadihata...

LP

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Me zanima!
31.3.2005 8:49:23   
girly
na žalost ja :((.seveda lahko to ogrozi zvezo.recimo, da je "neploden" en, ta hoče sigurno dat prosto pot svojemu partnerju, da si bo lahko ustvaril družino, samo zato ker ga ljubi.običajno partner tega ne sprejme,ampak če je želja po :duda: prevelika in če je v zvezi že prej kaj škripalo...no, potem jelahko hudo :(( .

samo ne na to mislit, misli pozitivno , da bosta z :love: še doooooolgggoooooo skupi in bosta kmalu pestvala svojo :duda:

pa lep dan:muca:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Me zanima!
31.3.2005 8:50:54   
mujcek
tudi meni se zdi, da moški tudi trpijo z nami; glede razpadlih zvez pa-verjetno res ti problemi povzročijo še večje in na žalost :((
Verjetno pa se najdejo tudi takšni pari, ki kljub neuspehom zaživijo prelepo življenje brez otrok in se s takšnim načinom življenja sprijaznijo in se mogoče še bolj povežejo (brez otrok!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Me zanima!
31.3.2005 8:52:22   
Skye
girly saj jaz na srečo še nisem v takšni situaciji in upam, da tud nikoli ne bom. Zanimalo me je samo, kako ve gledate na to.

Jaz sem za enkrat še zelo optimistična:bravo::bravo:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Me zanima!
31.3.2005 8:58:03   
mujcek
Skye normalno, da si optimistična, kam pa bomo prišle, če se bomo še zaradi teh stvari sekirale :)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Me zanima!
31.3.2005 8:59:22   
Skye
saj se ne sekiram....sam ni mi vseeno za bratranca....pa vedno ko se vidimo, pomislim, oziroma upam, da pri nama nikoli ne bo tako.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Me zanima!
31.3.2005 9:01:20   
Anonimen
Prava trdna zveza,resnična ljubezen do partnerja,naj bi premagala vse ovire.
Moja sorodnica je tudi izvedela,da nikoli ne bo imela otrok,on bi lahko,pa sta se odločila za posvojitev.sedaj so srečna družina,življenje popolnjeno.Celo narava je opravila svoje,posvojena deklica je tokom odraščanja povzela fizionomijo posvojiteljev,tako jima je podobna,da nihče ne more trdit da ni njuna.:)-:bravo:
Če je prava ljubezen podre vse ovire.

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Me zanima!
31.3.2005 9:04:29   
Skye
neva se popolnoma strinjam s teboj :bravo::bravo::bravo:

sam pri njima ni problem, da ne bi bilo več ljubezni...ta je, ampak ona je enostavno preveč prizadeta, oziroma zelo trpi in nikogar ne spusti zraven...še najmanj pa njega.....in za to se veza počasi krha:(

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Me zanima!
31.3.2005 9:06:17   
Anonimen
Jaz poznam par, ki je šel narazen zaradi tega, ker ona ni mogla zanositi, ne naravno ne z medicinsko pomočjo. Trajalo je kar kakšnih deset let. Po tem si je on našel novo žensko, ki je kar kmalu zanosila. Ampak je šel tudi od te proč.
Tako da, kaj pa vem, tudi takih zvez, pri katerih so otroci, razpade ogromno. Tako da lahko ženska, ki ne more zanositi, dobi grozen občutek krivde za razpad zveze, ki bi morda razpadla tudi, če bi otroci bili. Nikoli se ne ve.

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Me zanima!
31.3.2005 9:08:24   
anadejka
Jest pa mislm da je to čist od posameznika odvisno.Zase lahko rečem da če ne bova mogla imeti otrok,ne bova šla zarad tega narazen,ampak se bova imela še bolj rada!!!Sej se bom z mojim lubitom poročila zato ker ga imam rada,ne pa zato ker bi hotla njegove otroke.Ma sej vem to je full težka tema in malo je parov ki si oba ne želita otrok.Tut midva si jih močno želiva,ampak če jih ne bo,jih pač ne bo.To pa tut ni konc sveta.Se bova pa posvečala drugim stvarem,bova hiško zidala,pa večkrat bova hodila v hribe in na izlete.Vsaka stvar je za neki dobra.

LP

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Me zanima!
31.3.2005 9:12:55   
Skye
Jaz pa bi se verjetno....če nama z :love: ne bi bilo usojeno, da imava lastnega :duda: odločila za posvojitev. Koliko je otrok na svetu, ki so brez staršev.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Me zanima!
31.3.2005 9:13:27   
Anonimen
Jaz tudi.

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Me zanima!
31.3.2005 9:17:26   
Anonimen
Ja pol pa more pod svojim postrešjem pospravit,tole obnašanje ji prav nič ne bo pomagalo do izpolnitve na žalost,samo še globje bo zabredla v temo.Pošljite jo k psihiatru-nič grdga ni v tem ampak veliko ji bo v pomoč.

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Me zanima!
31.3.2005 9:23:35   
Mikec
S tem kar pocne si sigurno ne bo pomagala, le vedno tezje ji bo tak stres in prevelika zelja je lahko tudi eden od kljucnih razlogov za neplodnost.. naj si vzameta cas vsak zase in razmislita o zvezi o nujnosti imeti otroke, o moznosti posvojitve.... ali pa ce ne gre drugace o razhodu, ker je zivljenje prekratko da ga unicis sebi in drugim..

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Me zanima!
31.3.2005 9:40:19   
tinkamiška
Jst se pa čist strinjam z Andrejko!

Res je odvisno od posameznika, eni se lahko s tem sprijaznijo, nekateri pa ne in potem začnejo krivit in iskat napake drug pri drugem, ne najdejo več tistih majhnih iskric zaradi katerih so sploh prišli skupaj s partenrjem:(

Je pa res, da sama ne morem bit ravno objektivna, ker nisem v takem položaju, sigurno, da je težko, ena res velika preizkušnja za partenrja in če pač zaradi tega ne moreš bit skupaj je res boljše, da greš narazen in daš sebi in partnerju priložnost za srečo.

No jst tako razmišljam o tem.

Tinka

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Me zanima!
31.3.2005 10:34:01   
mujcek
Verjetno tista punca res ne dela prav, ko se v sebe zapira, ampak pomislite, da se to lahko zgodi tudi nam- saj nikoli ne veš kakšni občutki te napadejo in jih enostavno ne moeš deliti z drugimi-pa si nisi sam kriv :( Vsak sprejema padce drugače...

Verjamem, da je v takšnih situacijah ljudem težko in da npr. na posvojitev težje pomislijo, saj imajo še vedno upanje, mogoče bova pa imela svoje...;)

Tudi jaz bi se odločila za posvojitev, če bi imela velike finančne prihodke-kljub temu, da bi že imela svoje otroke, ker tisti otročki se mi pa res smilijo; še bolj pa se mi smilijo tisti, ki jih ljudje posvojijo in delajo z njimi kot z živalmi-to je pa še huje...:grrr:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Me zanima!
31.3.2005 11:14:37   
Skye
ja tud jaz bi ji svetovala obisk pri kakšnem psihologu, ali pa vsaj pogovor z nekom, ki je že kaj podobnega dal skozi in mu je na koncu vseeno uspelo. Če ne drugega, da bi se vsaj lahko nekomu izpovedala, če se že svojemu dragemu ne želi in si s tem malo zmanjšala breme, ki ga nosi na svojih ramenih in ki počasi ubija njo in njega.

Ampak dokler do tega spoznanja ne pride sama, drugi težko kaj naredimo....jaz še toliko težje, ker nimava dosti kontakta.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Me zanima!
31.3.2005 13:02:30   
girly
midva z :love: sva se o posvojitvi že pogovarjala in sva se že odločila, da če ne bo mogla met :duda:, bova pač kakšnega posvojila. zarad tega ne bo konec sveta pa veliko otrok je itak brez staršev in bi blo take geste veselih.

pa lep dan :muca:

in seveda :modri:/:roza: čimprej

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Me zanima!
31.3.2005 19:47:21   
miska2004
Ja, to je res težka tema. Punca je vsekakor boga, ne morem pa je obsojati, ker ne doživljam tega. Škoda, da se ne zna odpret, verjetno ji je v življenju edini smisel otrok.
Bi tudi jaz rekla, da je odvisno od posameznika, nekateri pač vztrajajo na lastnem otroku, drugi se sprijaznijo in grejo v posvojitev ali pa pač ostanejo brez otroka, in uživajo v drugih stvareh.

Vsekakor ni pravice na tem svetu!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?