Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 24.11.2008 21:11:17
|
|
|
|
lojzika
|
Mi smo ga kupili 3 leta nazaj. V bistvu je to starejši model je pa menda kar varen. Pri nas se kar obnese, hvala bogu pa še nismo imeli nesreče.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 24.11.2008 21:13:19
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem ga letos kupila v Baby centru za 100€. Imamo pa ga v maminem avtu in ga ne uporabljamo veliko. Za drugi avtosedež se mi zdi kar v redu.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 24.11.2008 21:58:22
|
|
|
|
bibica1
|
jaz ga tudi imam samo mi ni všeč
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 9:04:35
|
|
|
|
koala
|
MC sedeži so se dobro obnesli na testih, moj sinko se zelo rad vozi v njem, v avtu se ga da trdno fiksirat (sedež mislim), nesreča pa hvala bogu nsimo imeli in upam da je nikoli ne bomo.
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 10:24:42
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz ga tudi imam samo mi ni všeč Lahko napišeš zakaj ti ni všeč? Mi ga bomo dobili od sorodnice za "drugi" sedež, pa me zanima... star je 4 leta. Sicer nameravamo kupiti za "glavni" sedež Romer King, ker ima dobre ocene...
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 10:44:03
|
|
|
|
boni25
|
Pa kaj je ta maxi cosi res tako slab?Al gor pisete samo tiste, ki imate ful denarja in si lahko prvosčite avtosedez za 300e in več .Namreč men se tud gre za varnost mojega otroka ampak da bi sla pa kupit avto sedez za 300e in več si pa ne morem prvosčit, se za 200e ga bom komej kupila pa imam ravno maxi cosi v ogledu.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 10:50:00
|
|
|
|
*anamor*
|
tudi jaz ga želim kupiti. Ampak za prvi avtosedež. Nevem no vsi tako hvalijo te maxi cosije, samo tukaj so vedno neke kritike. Pa tudi jaz si ne morem privoščiti enega za 300 e in bi pravtako za otrokovo varnost naredila vse.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 10:58:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 11:02:49
|
|
|
|
*anamor*
|
no jaz sem se zdaj odločila. Mi ga bomo kupili. Hvala za vaše izkušnje in mnenja. Res ste mi pomagale.
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 18:17:04
|
|
|
|
Inigo
|
jst pa morm rečt, da je super. sploh zato, ker se je zelo dobro obnesel... smo meli prometno in je mali spal. ko je zružlo, se ni niti zbudil, ker ga je notr lepo držalo in ga ni premetalo. men in malemu je super!
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 18:18:37
|
|
|
|
Udb
|
Mi ga uporabljamo tam od 6,7 meseca in je prav super.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu 25.11.2008 18:18:43
|
|
|
|
Petr_a
|
Maxi cosi je varen sedež in se ga splača kupit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?