Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Emule mi ne poišče več mp3... 24.11.2008 17:27:42
|
|
|
|
Felicita
|
jest mam tut enak problem, sicer mi najde tut mp3, ampak so blazno nekvalitetni in zlo mal 'seederjev' majo. kakorkoli, to je blo zdej en mesec al pa kej takega, zanč je blo pa vse normalno spet... kr tko samo od sebe. mogoče bo tut pr tebi minil?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Emule mi ne poišče več mp3... 24.11.2008 17:31:47
|
|
|
|
Udb
|
Nek zakon je začel baje veljat, da je downloadanje kaznivo - tko sem vsaj jaz slišala.
|
|
|
|
RE: Emule mi ne poišče več mp3... 24.11.2008 17:34:08
|
|
|
|
Felicita
|
in to ma veze kako? je teta država kr skinla vse mp3je s p2p omrežja?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Emule mi ne poišče več mp3... 25.11.2008 8:51:54
|
|
|
|
asso
|
Nič veze s temo, samo pozdravit sem te hotela Kako ste, kako tvoji punci?
|
|
RE: Emule mi ne poišče več mp3... 25.11.2008 9:31:44
|
|
|
|
ninini
|
Ja neki blokirajo ker je zakon tak da je to kaznivo in morš zdej najt drug program ker tam ne funkcionira več.
|
|
|
|
RE: Emule mi ne poišče več mp3... 25.11.2008 13:19:37
|
|
|
|
benika
|
Meni najde tudi mp3 in tudi brez težav mi jih downloada. Presnemavanje muzike je pa kaznivo že kar nekaj časa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?