Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Menjava flaške ali sterilizacija 30.3.2005 19:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam od Aventa, že ene dve leti isto, dudico pa zamenjam, ko se (če se) strga odprtina (luknja) - do sedaj se mi je enkrat. Pomivam jo pa z gobico za pomivanje posode in čistilom za pomivanje posode, včasih samo z vodo, včasih pa v pomivalnem stroju.
|
|
|
|
Menjava flaške ali sterilizacija 30.3.2005 19:52:17
|
|
|
|
Anja
|
Men se ne zdi potrebno menjavat steklene flaške. Pač pa se mi zdi potrebno menjat plastično, sploh če so njene stene kalne, pa popraskane, skartka neokusne... Cucelj pa smo meli vedno silikonski, tak, da smo ga prekuhavala in menjali takrat, ko smo rabli večjio številko (po starosti - saj veš kak mislim). aja, aventove so pa plastične. No, če bi mi giftna zgledala, al pa mela čudn vonj bi jo ziher menjala. Navoj (šrauf s katerim priviješ na flašo) se je meni vedno zdel umazan, kljub pranju s krtačo in cetom ter prekuhavanju :zmeden: ... še malo pa doktoriram s flaš :)- :)- :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?