Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:02:00
|
|
|
|
total
|
Jaz bi mela na to kratko usnjeno jakno,ki se zdaj nosi,z patentom na rokavih...si jo morem kupit
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:05:42
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, ekzekno Kratka usnjena jakna. Ne zadušit čevlje s čim dolgim Pomojem bi najbolje šla zelena, samo jaz sem itak čudna
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:10:23
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Evo nekaj takega, sam jaz bi vzela v zelenem Odmisli pulover, velja . Tale je od k27, pa miss sixty še prečekiraj pa mckenzie
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 24.11.2008 10:12:48 >
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:44:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Hm, sem razmišljala o takšni, ampak baje bo moj trebuh vsak mesec vse večji in večji pa ne bo šlo..Nekaj bolj ohlapnega...Razmišljala sem o takšnem kao balon kroju, pa pas zraven in malo čez rit...A me razumete? A bi šlo? aLI PA KAJ TAKŠNEGA http://www.otto.hr/shop/artikal.asp?proizvodID=32117087 http://www.otto.hr/shop/artikal.asp?proizvodID=24635690 pRI OBEH ODMISLITE BARVO Jaz bi tudi zeleno
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 24.11.2008 10:58:45 >
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2008 11:02:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.