|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzglavnik
24.11.2008 9:30:12   
deja87
hej
pri kolkih mescih ste ve dale vzglavnik vasim malckom?user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzglavnik
24.11.2008 9:34:36   
Anonimen
Mislim da malo pred 4. mesecem ampak to je tanek vzglavnik, ki podpira vrat, glavca je pa v bistvu v vodoravnem položaju.

(odgovor članu deja87)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 10:05:00   
hubi
Star je 3 leta, pa ga še nima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 10:56:17   
zmajaz
Naša bo 11 mesecev, pa ga še nima in ji ga tudi še ne mislim kmalu dati. 

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 10:58:28   
ZvezdicaZaspanka
Hubi kaj pa ima potem tvoja, a samo jogi rjuho? Ker moja dva sta do zdaj imela tudi samo pleničko...zadnjič si jo je pa en zavil okoli vratu in od takrat ne upam več pleničko dat...Če pa spi samo na jogi rjuhi, je pa ta takoj umazana (npr. se kaj poslinita). In tudi jaz sem razmišljala, a jima dam že kar kakšen povšet ali kaj....user posted image  

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 12:51:36   
the laura
Jst dam tamalemu majhno brisačko in čez planičko na pol, seveda, pa jo močno zatlačim med jogi in vetrolovom. Meni pomaga, da ni takoj umazan jogi oz. prevlega za jogi

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 12:52:34   
Mišni
Čimpozneje, ša najmanj takega, ki podpira vrat.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu the laura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 13:46:30   
Tisana
Ji ga še dolgo dolgo ne mislim dati. Jaz osebno sem spala brez vzglavnika do pubertete, ko sem seveda začela gledati TV iz postelje,... pa vse ostale neumnosti, ki sodijo zraven... pa sem potem zaspala tako, gledajoč TV user posted image . No ja no, saj imam zato podpis.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 14:40:57   
jajula
mi ga tud nimamo.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 22:07:23   
katra55
Pri letu in pol. Kupila pa sem čisto tankega.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 22:10:24   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspankaHubi kaj pa ima potem tvoja, a samo jogi rjuho? Ker moja dva sta do zdaj imela tudi samo pleničko...zadnjič si jo je pa en zavil okoli vratu in od takrat ne upam več pleničko dat...Če pa spi samo na jogi rjuhi, je pa ta takoj umazana (npr. se kaj poslinita). In tudi jaz sem razmišljala, a jima dam že kar kakšen povšet ali kaj....user posted image  

Moja je imela pleničko, dokler je še bila čisto majhna, zdaj pa že nekaj časa nima nič - samo jogi rjuho - jo pač večkrat menjam. Je pa res, da je sicer tako ali tako nič ne poslini in ni umazana.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 22:11:29   
gruška
Moji so stari 7,5let, 4 leta in 1 leto pa ga noben nima ... no, pa saj tudi midva spiva brez ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?