|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesalci
23.11.2008 21:42:01   
malecka
Zadnjič nisem dobila skor nobenega odgovora, pa bom začela na novo.

Kateri sesalec mi priporočate, imam kar nekaj itisona in male otroke, tako da sesam vsakodnevno....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesalci
23.11.2008 21:47:41   
rija
centralnegauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 21:50:43   
suprmedo
za sesanje itisona ti priporočam sesanje z globinsko glavo. Mi imamo sesalec spidi.in ima 2 glavi eno za normalna tla  drugo pa za tepihe in tapisone in podobno. res je dober.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 21:50:57   
malecka
OK, rija kakšen pa je to? Sem blond, tako da rabim mal bolj podrobni zapis in razlago user posted image

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 21:51:10   
MAŠKA
Rija, verjamem. Kaj pa če je bajta že gotova inštalacij za cetralni sesalni sistem pa ni???

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2008 21:58:18   
malecka
IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image

A ti misliš tole, saj nisem oropala SKB-jauser posted image Pa na lotu tud nisem zadela user posted image

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2008 22:02:47   
ZvezdicaZaspanka
Jaz sem po vseh mogočih sesalnikih pristala na Miele sesalniku, ki je čisto preprost in ima vse tisto, kar rabiš za vsakodnevno sesanje. Je majhen, tih, vodljiv, super sesa, ne 'smrdi'...pa še lepo zgleda in lepe barve je (moj pravi, da je za ženske to najbolj pomembnouser posted image ). Ga ne zamenjam za nobenega drugega. Lahko pogledaš na www.miele.si in si poiščeš tistega, ki ti je najbolj primeren.

user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2008 22:11:00   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image

A ti misliš tole, saj nisem oropala SKB-jauser posted image Pa na lotu tud nisem zadela user posted image

jaz mam plastično posodo, pa je bil malo cenejeuser posted image

ja, če je bajta gotova je malo težjeuser posted image  boš pa za naslednjo vedela...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2008 22:11:09   
total
Mi smo en mesec nazaj kupili Hoverjev sesalnik proti pršicam,z dvojni hepa filtrom in še nek dodat filter ima za bakterije,super je 2200 W in sem res zadovoljna.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2008 22:54:41   
lojzika
Pred časom sem tudi jaz skor diplomirala iz sesalcev.

Ceno sem sicer določila do 100€ in bila prepričana da bom kupila Hooverja
Potem pa se nisem mogla odločit ali bi vzela na vrečke ali brez vrečk in sem pristala na tem gorenjskim

http://www.mimovrste.com/artikel/3320021314/sesalnik-gorenje-vck-2000-ebrdc

Za enkrat nimam pripomb.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 22:31:44   
pety78
Naš novi sesalec...
http://www.empiredirect.co.uk/content/products/details/index~modelcode~BSH-BSG8PRO1GB~dt~Vacuum+Cleaners~st~Cylinder+Vac~make~Bosch.htm

Res super zadeva, vredna svojega denarja. Cev je iz blaga, neuničljiva, ogrodje sesalca je kompaktno, ne neki plastik fantastik, lahko vodljiv, lahek in super vleče.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2008 12:38:35   
ZARA
Imam tega, ker mi je Igea shodila.

TWINCLEAN

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2008 13:28:08   
Pauline
Mi imamo pa tega.....je super zadeva pri dveh kužkih in otroku

http://www.supercena.com/I-HOOVER_FLOORMATE_H_3000

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2008 8:05:09   
robinzon
Malecka, za itison ti priporočam globinsko krtačo, ker le ta dobro pobira smeti na itisonu in ga prečeše. Turbo krtače, kolikor sem sprobala niso to. Sama imam precej itisona, pa psa in mačko in krasno pobere vse, je pa sesalec od mieleja in precej drag.

Zadnjič je bila na TV ena slovenska oddaja in je bil govor o sesalcih. Rečeno je bilo, da naj bi bili kvalitetni sesalci tam okrog 200€, izpostavljena pa sta bila Siemens in Bosch . Siemens je lani tudi zmagal v svoji kategoriji na nemških testih. Pri nas se ga ni dalo kupiti, je pa prišla na naš trg kopija tega sesalca, le da je bil Bosch. Bi ga kupila, pa so mečkali s tistimi prevodi, kateri so zraven, da sem se potem odločila za m..

Ne vem, če ste že opazile, da so aparati siemens in bosch dostikrat na pogled popolnoma identični, le napis in cena sta različna.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.