Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 17:19:46
|
|
|
|
Jatek
|
Romer savefixa plus "Novi" model za vsako ceno? Ne, hvala! Je barva tako pomembna? Midva sva kupila Roemer safefix plus kupila v nemški spletni trgovini http://www.baby-markt.de , kjer sva za "lanski" model Dario odštela 264 EUR (poštnina, davek, ipd. že vključeno v ceno), sedežu so bila priložena tudi navodila v slovenskem jeziku, skratka vse tipi topi. Naši trgovci kot je Baby Center in podobni so po mojem mnenju pač presegli vse meje okusnega. LP
< Sporočilo je popravil Jatek -- 21.11.2008 17:22:04 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 17:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo Safefix in smo ful zadovoljni! Kupili smo ga na www.baby-markt.de/ , dostavili so nam ga kolegi iz Nemčije, ker ne dostavljajo v SLO. LP
< Sporočilo je popravil Nana22 -- 21.11.2008 17:21:10 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 17:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, me je Jatek prehitela.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 21.11.2008 20:31:57
|
|
|
|
Miska2
|
Mi pa na http://www.pingpong-online.de, Roemer Safefix plus, model 2008, skupaj s poštnino pride 288 EUR (vključno s popustom za plačilo s kreditno kartico), dostava v Slovenijo.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 7:58:46
|
|
|
|
barni
|
Mi pa na http://www.o-baby.de/agr/R%C3%B6mer_10300_2.html Vse je stimalo, tako da je bil pameten nakup. Kupili smo Roemer Duo plus isofix, ker nam Safefix ni sel v oba avta. Obvezno poglej seznam znamk avtomobilov, kamor lahko namontiras dolocen sedez. Safe fix ne gre v vsak avto zaradi droga!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 17:17:40
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miska2 Mi pa na http://www.pingpong-online.de, Roemer Safefix plus, model 2008, skupaj s poštnino pride 288 EUR (vključno s popustom za plačilo s kreditno kartico), dostava v Slovenijo. Miska2, kdaj pa je to bilo? Sedaj so cene od 310 eur navzgor kakšen popust pa je to (za kreditno kartico) in koliko? hvala!
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 17:19:23
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jatek Naši trgovci kot je Baby Center in podobni so po mojem mnenju pač presegli vse meje okusnega. LP Se 100% strinjam, zato nobenega večjega nakupa ne opravim tam.
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 18:09:39
|
|
|
|
majci23
|
ste sigurne, da ne dostavljajo v SLO? baby mark namreč
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 19:22:54
|
|
|
|
pikapoka0608
|
Barni, kakšni so bili pa stroški pošiljanja v Slovenijo . Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 20:25:33
|
|
|
|
BUŠICA
|
samo za info-danes sem bila v avstriji (toys'r'us), roemer, ki v BABY CENTRU stane 410 EUR (+isofix), stane v avstriji 169 EUR (brez isofixa). BREZ KOMENTARJA....
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 20:36:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA samo za info-danes sem bila v avstriji (toys'r'us), roemer, ki v BABY CENTRU stane 410 EUR (+isofix), stane v avstriji 169 EUR (brez isofixa). BREZ KOMENTARJA.... , saj ne moreš verjet, isti izdelek pa tako različne cene A je veliko barv na izbiro? Mi smo tik pred nakupom, pa imam že "favorita".
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 22.11.2008 20:48:00
|
|
|
|
BUŠICA
|
isti izdelek pa tako različne cene v baby centru NISO NORMALNI!!!!! ČISTI NATEG!!!!! naroči favorita v avstiji po katalogu in počakaj kak teden pa je. nisem gledala, ker mi je slabo postalo kako so me ogoljufali, ko sem videla istega kot imamo mi, samo z drugačno ceno.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 21:17:16
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA samo za info-danes sem bila v avstriji (toys'r'us), roemer, ki v BABY CENTRU stane 410 EUR (+isofix), stane v avstriji 169 EUR (brez isofixa). BREZ KOMENTARJA.... Ampak ta dva modela, ki ju omenjaš, sta različna, zato je razlika v ceni še toliko večja. realna cena Roemer Isofixa tudi po netu se giblje od 240 EUR + poštnina navzgor. V Sloveniji pa 360 Eur
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 21:18:11
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: majci23 ste sigurne, da ne dostavljajo v SLO? baby mark namreč ja, meni so tako odgovorili pred enim tednom.
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 21:30:01
|
|
|
|
Naja31
|
www.baby-express.net Ti dostavljajo v SLO. Poštnina 22 eurov. Sem ravno2 dni nazaj spraševala za roemer safefix.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 23.11.2008 22:19:18
|
|
|
|
lunastar
|
No tud jst sem se odločila za ta avtosedež. Imam Opel Merivo 2006, pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem modelom avta v kompletu z Safefix Romerjem...Še vedno pa se odločam kje kupiti, ker mi barva ni pomembna....
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 24.11.2008 7:15:19
|
|
|
|
barni
|
Ce se ne motim so bili stroski posiljanja 10 E, ne glede na to, ali kupis en sedez ali dva. Ce ze kupujete razmislite se o letni prevleki, ker je vsaj 10 E cenejsa kot v Baby centru! Lp!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 24.11.2008 11:48:18
|
|
|
|
mile
|
jaz sem ga kupila v sončku, je 329 eur
|
|
|
|
RE: Kje kupiti Romer kinga ali savefix plus? 24.11.2008 22:52:33
|
|
|
|
Miska2
|
Aurea, ja, najprej je 310, v postopku plačila pa ti najprej odštejejo običajen popust, nato pa še popust, če plačaš vnaprej s kreditno kartico, nas je res vse skupaj s poštnino prišlo 288 (in to pred kaka dvema tednoma, tudi sedaj je še tako). LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?