Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: injekcija za razvoj pljuč 21.11.2008 13:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Če so ti rekli samo za injekcijo....potem bo zgolj to. Al so ti rekli, da te bodo prav sprejeli na oddelek?
|
|
|
|
RE: injekcija za razvoj pljuč 21.11.2008 14:28:19
|
|
|
|
Pacota
|
Ne potrebujes nič drugega kot dokumente. V MB so nosecko za kaksno uro pustili, da odlezi. Sicer pa ta inj. kar pece, dobis pa dve - 2 dni zapored, vsak dan eno. Meni je po inj. dojencek zaostal v rasti za 14 dni, kar je posledica preusmerjene energije v razvoj pljuck, nato pa je hitro nazaj pridobil in zdaj za kaksen teden celo prehiteva. Da ne bos zaskrbljena, ce se tudi tebi zgodi, baje je pogosto in ni nic nenavadnega.
|
|
|
|
RE: injekcija za razvoj pljuč 21.11.2008 15:35:58
|
|
|
|
abc123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če so ti rekli samo za injekcijo....potem bo zgolj to. Al so ti rekli, da te bodo prav sprejeli na oddelek? Rekli so mi samo za injekcijo in nič drugega. Bodo prej sicer še enkrat pregledali in naredili UZ, ampak baje mi ne bo treba ostati tam.
|
|
|
|
RE: injekcija za razvoj pljuč 21.11.2008 16:02:38
|
|
|
|
ajna12
|
To je dnevni center, kjer si zjutraj sprejet, potem je kakšen laboratorij, uz, in še podobne stvari, seveda odvisno zakaj si sprejet. Jaz vem, da sem dobila potem odpusnico okrog 13-14 ure in greš domov.
|
|
|
|
RE: injekcija za razvoj pljuč 21.11.2008 16:59:29
|
|
|
|
natasaom
|
jaz sem bila prejšnji sredo..dobila sem inekcijo v špeh pa čez 24 ur še eno.dali so mi jo v našem ZD.boli nič. čakala sem pa ene 3h pa še to samo zato,ker nisem imela pojma kam moram it
|
|
|
|
RE: injekcija za razvoj pljuč 21.11.2008 19:54:30
|
|
|
|
piamaria
|
ola ja moja kolegica jo je dobila v 32 t, ker je krvavela in je nosila nizko...potem je rodila v 38 t, jaz sem jo drugič , samo eno v 33 t in sem donosila 40t, rodila bp, samo se je pa drugi mucek veliko bolj glasneje jokal, kot prvi veš:)
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?