|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   injekcija za razvoj pljuč
21.11.2008 13:27:12   
abc123
Živjo,
v ponedeljek sem naročena v porodnišnici na oddelku PDC kjer bom dobila injekcijo za razvoj pljuč, ker mi grozi prezgodnji porod zaradi popuščanja materničnega vratu. Noseča sem 31t 4/7. Zanimajo me vaše izkušnje s tem in kako vse to poteka. Ali potrebujem kaj s seboj razen dokumentov?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: injekcija za razvoj pljuč
21.11.2008 13:38:46   
Anonimen
Če so ti rekli samo za injekcijo....potem bo zgolj to. Al so ti rekli, da te bodo prav sprejeli na oddelek?

(odgovor članu abc123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2008 14:28:19   
Pacota
Ne potrebujes nič drugega kot dokumente. V MB so nosecko za kaksno uro pustili, da odlezi. Sicer pa ta inj. kar pece, dobis pa dve -  2 dni zapored, vsak dan eno.
Meni je po inj. dojencek zaostal v rasti za 14 dni, kar je posledica preusmerjene energije v razvoj pljuck, nato pa je hitro nazaj pridobil in zdaj za kaksen teden celo prehiteva. Da ne bos zaskrbljena, ce se tudi tebi zgodi, baje je pogosto in ni nic nenavadnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2008 15:35:58   
abc123
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če so ti rekli samo za injekcijo....potem bo zgolj to. Al so ti rekli, da te bodo prav sprejeli na oddelek?

Rekli so mi samo za injekcijo in nič drugega. Bodo prej sicer še enkrat pregledali in naredili UZ, ampak baje mi ne bo treba ostati tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2008 16:02:38   
ajna12
To je dnevni center, kjer si zjutraj sprejet, potem je kakšen laboratorij, uz, in še podobne stvari, seveda odvisno zakaj si sprejet. Jaz vem, da sem dobila potem odpusnico okrog 13-14 ure in greš domov.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2008 16:59:29   
natasaom
jaz sem bila prejšnji sredo..dobila sem inekcijo v špeh pa čez 24 ur še eno.dali so mi jo v našem ZD.boli nič.
čakala sem pa ene 3h pa še to samo zato,ker nisem imela pojma kam moram it

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2008 19:54:30   
piamaria
ola
ja moja kolegica jo je dobila v 32 t, ker je krvavela in je nosila nizko...potem je rodila v 38 t,
jaz sem jo drugič , samo eno v 33 t in sem donosila 40t, rodila bp, samo se je pa drugi mucek veliko bolj glasneje jokal, kot prvi veš:)

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2008 22:44:06   
Suza
Jaz sem jo pri sinu dobila v 31 tednu (popadki in tri prste odprta). Nato pa sva vseeno zdržala do 36 tedna. Je pa bil potem prava debelušna kepica ( 50 cm in 3780 g).
Mislim, da kar drži kar je ena od predhodnic rekla. Vso hrano kopičijo v špehec, ker zdravila še tisto zadnjo stvar naredijo namesto njih.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?