Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
risalna podloga za na tla 21.11.2008 10:42:03
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
...lansko leto se spomnim, da ste pripele linke "preproge" za na tla, po kateri lahko otrok riše...ker je letos naša čmrla ravno prav velika za tako zadevo jo iščem, pa jo nikjer ne najdem... Ali morda katera ve, kje bi se to dalo kupit... vem da je bil tudi link na katalog Quelle, pa ga zdaj ne najdem... ne vem, al sam men zmeri tako slabo išče ta RR iskalnik- prej najdem prek googla...tokrat pa ne gre... hvala!
|
|
RE: risalna podloga za na tla 21.11.2008 11:06:27
|
|
|
|
Šaki
|
uau dobra ideja.čakj malo da poguglam..........
|
|
|
|
RE: risalna podloga za na tla 21.11.2008 11:18:08
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
ja toooo ! bravo badgirl grem tudi jaz na ebay na lov za tem, bom sporočila, če kaj najdem...
|
|
RE: risalna podloga za na tla 23.11.2008 20:35:49
|
|
|
|
simonamaja
|
Tdi mi bi to imeli, bi bilo fino darilo za božička! Javite. če kje najdete!
|
|
|
|
RE: risalna podloga za na tla 23.11.2008 22:18:37
|
|
|
|
*bubi*
|
V Avstriji sem že videla - Trio v Seiersbergu 100%, za Toysa pa nisem prepričana, če sem tudi tam videla.
|
|
RE: risalna podloga za na tla 24.11.2008 21:40:36
|
|
|
|
ajdaN
|
Lani so jo imeli takle čas v Metroju za cca. 12€.
|
|
|
|
RE: risalna podloga za na tla 27.11.2008 21:32:24
|
|
|
|
thaiss
|
našla: tu
< Sporočilo je popravil thaiss -- 27.11.2008 21:37:06 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: risalna podloga za na tla 28.11.2008 20:03:06
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
ja tega sem tudi jaz našla, je fajn, ampak premajhen za na tla... meni je všeč kaj takega, ampak moja na Tiji-ju vidi s pepelko, pa sem mislila, da bom na netu kje dobila, pa nisem prav uspešna... tole: link ups...ne znam naredit krajše
< Sporočilo je popravil shorty -- 29.11.2008 10:08:16 >
|
|
RE: risalna podloga za na tla 29.11.2008 8:11:51
|
|
|
|
nky 23
|
ja to sem v avstriji zasledila, je meni tudi všeč samo je moj leto in pol star sinek malo premali, morda za roj. dan
|
|
|
|
RE: risalna podloga za na tla 29.11.2008 8:27:34
|
|
|
|
rija
|
super zadeva, vendar bi pri nas bila zanimiva šele sedaj, pri treh letih....ker pri letu in pol še ni kazal interesa za risanje. jaz pa sem mu letos vzela tole: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=5626&e=digitalstudio-product vedno ko ga vidi na tv je sam ah in oh in sploh
|
|
RE: risalna podloga za na tla 1.12.2008 20:21:37
|
|
|
|
rija
|
nimam pojma ne hodim po trgovinah z igračami sem pa vzela prejšnjič v Trio v Grazu, pa so glih imeli 20 % popust
|
|
RE: risalna podloga za na tla 1.12.2008 20:30:21
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija super zadeva, vendar bi pri nas bila zanimiva šele sedaj, pri treh letih....ker pri letu in pol še ni kazal interesa za risanje. jaz pa sem mu letos vzela tole: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=5626&e=digitalstudio-product vedno ko ga vidi na tv je sam ah in oh in sploh V Müllerju sem videla tole. Rija, pa je v redu? Sem tudi jaz tuhtala na tole za naša dva umetnika, pa se nisem še odločila.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?