|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvigovanje stvari
21.11.2008 10:30:13   
avgust09
lepo vas prosim za pomoč....in sicer ta teden sem izvedela da sem noseča. V službi pa moram včasih dvigovat stvari. To niso zdaj kakšne fuuul težke stvari približni cca 10-15 kg.

Zanima me ali bi lahko s tem kaj škodovala otročku? Kakšne so vaše izkušnje???

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvigovanje stvari
21.11.2008 10:33:48   
naia
mislim, da je to kar velika kilaža...10-15kg...jaz bi se zelo izogibala taki teži oz. se jo izogibam, recimo cca. 5kg še dvignem, več pa ni šans...

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2008 10:45:02   
cupacups
naj bi se do 3 meseca nosečnosti izogibala dvigovanju predmetov, predvsem zaradi spontanega splava...no pa tudi naprej naj nebi dvigovala nič težkega.
V službi povej,da si noseča in da ne smeš dvigovati stvari..če ne bo zaleglo, pa naj ti ginekologinja izda potrdilo o tem.To bo definitivno zaleglo

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2008 10:52:37   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

naj bi se do 3 meseca nosečnosti izogibala dvigovanju predmetov, predvsem zaradi spontanega splava...no pa tudi naprej naj nebi dvigovala nič težkega.
V službi povej,da si noseča in da ne smeš dvigovati stvari..če ne bo zaleglo, pa naj ti ginekologinja izda potrdilo o tem.To bo definitivno zaleglo

Se strinjam!

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2008 12:01:25   
uršula83
Mislim da sem enkrat zasledila, da je dr. Pušenjak rekel da lahko dvigujemo otroka ki ima npr. 15 kg, potem lahko verjetno tudi kaj drugega. Je pa res da jaz na tvojem mestu ne bi, ker nikoli ne veš. Sej če je use kul pol ni nič narobe, če pa bo karkoli odstopalo v nosečnosti od ideala pa se boš skos spraševala če zaradi tega in si očitala. Če se le da se izogni dvigovanju - moje mnenje. Če pa se ne moreš, pa probaj čimbolj s križem dvigovat, da trebušne mišice ne napenjaš. Je boljš občutek. 

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2008 12:34:13   
avgust09
Hvala punce za odgovore.

se bom probala izognit, ker ne bi še rada povedala v službi. Če pa ne bo šlo drugače pa bom povedala saj bodo razumeli v to ne dvomim. Imam super šefico user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2008 14:07:06   
PetraSkok
Jaz na tvojem mestu NE BI DVIGOVALA, NI ŠANS!!! Izogibaj se kolikor se le da, če pa ne bo šlo, pa le povej, ker je zdaj na prvem mestu tvoja ''se nerojena sreca''. A ne?

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2008 15:41:42   
avgust09
ja ja se čisto strinjam, da je na prvem mestu "pikica"

bom že uredila tako da bo prav

me je pa zanimalo kakšne so vaše izkušnje, ker je to moja prva nosečnost pa sem še zelo "zelena" v vsem user posted image

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2008 16:20:41   
Prvosonce
Živjo!

Nosečnica naj ne bi dvigovala stvrai, ki so težje od 5 kg. Sploh pa ti tega ni treba početi v službi ... kar povej, da si noseča in ti bo verjetno kdo rade volje pomagal ...

Pazi nase in lepo nosečnost!!!

Aja pa ČESTITKE  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2008 19:45:04   
avgust09
hvala za čestitke  user posted image

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?