|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič več dojen
30.3.2005 8:38:05   
Anonimen
Timi se bo moral v teh dneh na žalost posloviti od maminih dojk:((:((
Pred dvemi dnevi dobila napad ledvičnih kamnov:(oziroma kristali so se ji nabrali v ledvicah.Hude bolečine,ni bila sposobna niti hodit ne sedet.Včeraj je dobila napotnico za ultrazvok in Buskopan dražeje.Buskopan mora jemati,ker širi odvode iz ledvic in uretro,tako da kristali lažje odplakne ven..na žalost pa zavira laktacijo in vprašanje časa je koliko časa bo še mleka.

Čakajo nas hudi dnevi,kako dopovedat Timiju,da ni več mamam.:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nič več dojen
30.3.2005 8:44:21   
Anonimen
Ja, verjamem, da vam je hudo, ampak gledano po drugi strani je Timi dobil veliko v vseh teh mesecih. Tako da ne rabite imti slabe vesti. Pa saj otročki kmalu pozabijo...no vsaj moj je...pri 15 mesecih sva se odvadila v dveh dneh brez težav. Upam, da bo šlo tudi pri vas na lažji način ;)

Pozdrav Katji, naj se čimprej pozdravi ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nič več dojen
30.3.2005 8:44:47   
Jutra
To je pa res žalosto:(
Saj ne vem če sem pametna, ampak, a misliš da bi polenta ali pa sezamov čaj kaj za silo ustavilo presihanje mleka:zmeden: Saj vem, da že pretiravam z reklamo za ta čaj, a če sama ne bi na RR izvedela zanj, bi že davni nehala dojiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nič več dojen
30.3.2005 8:51:54   
Anonimen
al bina Barbara hvala za tolažbo.
Mislim,da zradi buskopana nobeno drugo sredstvo ne bo povrnilo mleka..je pač tako kot je rekla al bina treba se bo sprijaznit,pa še Katja mora na svoje zdravje pomislit...20 mesecv dojenja je že veliko.
Dohtorca je rekla,da je nevarno,da ji zaštekajo ledvica..torej zaključek...prvo zrdavje..Timiju pa žlica:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nič več dojen
30.3.2005 8:54:56   
india
Oj,Neva! Hudo mi je za Katjo,ker vem kako bolijo ledvice! Naj res dosti pije, sicer moje pametovanje ne bo pomagalo, a naj pazi nase, saj so ledvice lahko pravi :hudicek: ko bolijo!
Timi pa je velik fant in bo tudi kmalu doumel, da pač ni več mamam in bo znal drugače poiskati tolažbo in cartanje pri mamici!

:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:Timiju in veliko :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Katji, da čimprej prebrodita krizo!

lp,:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nič več dojen
30.3.2005 9:07:29   
Jutra
Saj vse vemo, da se dojenje enkrat konča:( Gotovo pa imamo v mislih, bolj "nežno" odstavljanje.
Seveda je zdravje Katje na prvem mestu.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nič več dojen
30.3.2005 9:11:34   
Anonimen
Oj Miška saj pije ona ogromno tekočine poije...je podoben napad imela pred šestimi leti..izgleda da so se kristali ali pa celo kamen ponovno naredili:(Popije pa ne pretiravam do štiri litre na dan...pa še več,v službi pa doma.Če se bo pokazalo da je kamen bo morala na razbijanje..upam,da ni in da bo z čaji oziroma tekočino poplaknila vse ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nič več dojen
30.3.2005 9:14:48   
india
Ja, upajmo, da ji res ne bo treba na poseg, ker to je pa baje zelooo mučna zadeva!
A toliko popije??? POl pa ni čudno, da ima tako sijočo polt ( kolikor se po slikah vidi:rozica::rozica:). Kaj ji je pa dohtarca za gibanje rekla? Vem, da svinjsko boli, a kolegica ki je tudi imela kristale je ful dosti hodila in baje je to dobro.:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nič več dojen
30.3.2005 9:17:40   
Anonimen
Nič ni rekla o gibanju,ker je jamrala,da se komaj premika...sicer pa ni vzela bolniške ampak je šla delat...no tam se bo pa zmigala.bolečine so trenutno prenehale zaradi učinka buskopana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nič več dojen
30.3.2005 10:34:17   
Anonimen
Če je ta napad že imela pred leti in sedaj spet, je verjetno nagnjena k temu in se bo to ponavljalo. Jaz sem imela najprej ledvični pesek, dve leti kasneje sem imela dva kamna. Bila sta premajhna za razbijanje, eden je šel s hudim napadom (bolečine do nezavesti) ven, drugega še vedno imam. Baje, da ne bo nikoli šel ven, ker se je lepo zasidral v ledvični čašici.
Tako, da resnično vem, kaj reva preživlja in ji želim, da čimprej mine. Pomaga pa sedeča kopel iz njivske preslice, če želi kristale spraviti ven. A naj se pripravi na zelo hude bolečine. Žal.:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nič več dojen
30.3.2005 11:01:50   
Anonimen
Katji želim, da se čimprej pozdravi, za Timija je pa že kar čas, da se preneha dojiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nič več dojen
30.3.2005 11:04:34   
Anonimen
Oj Neva, res je, sta se kar fajn dolgo dojila in ni tole nobena katastrofa, mislim s Timijevega stališča, posebej še, ker če prav razumem, bo odvajanje kljub vsemu postopno (ni da bo kar dones še dojila, jutri pa nič več).

Za Katjo pa je seveda hujše, in želim ji čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nič več dojen
30.3.2005 11:12:48   
KATY&TIMMY
ojla!se oglašam še jaz;)v bistvu je danes dosti boljše9nebesa,boli pa še:hudicek:dva dni nazaj sem bila za candid camera:)-kako obleč najlonke v službi??!!:zmeden:rezultat:strgane najlonke,jaz pa zvita nekako ne vem kako,vse so bile zrolane.....:)-:)-:)-:)-:)-:)-čim sem vzela buscopan je bilo boljše,sem pa enega čutila kako je lezel po mehurju:(po eni strani mi je žal da bom nehala dojit,saj mi je pomagalo kar dosti kil zgubit;),po drugi je pa tudi dr. rekla da bi bil že čas saj je že dovolj star:zmeden2::zmeden2:
najlepša vam hvala za želje in :rozica: res upam da bo kmalu mimo:zmeden2::zmeden2:
bo uz pokazal 14.5 kaj je in kaj ni:hudicek::zmeden2:

lp,katja:morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?