|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavijanje z očmi
30.3.2005 6:25:05   
Carmen
punce, ali ima katera izkušnje s sledečim:
pri pupi sem opazila, da ko jo odložim na previjalno, sedežno... zavije z očmi, kot bi izgubila zavest. Vse skupaj traja kakšnih 5 sekund, potem pa zopet 'pride nazaj'. Ko sem to začela opažati, sem delala z njo bolj previdno, počasi... zdaj pa mi to počne tudi če jo odložim zelo počasi. Začelo me je skrbeti. Mislite, da bi bil priporočljiv obisk pediatra?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zavijanje z očmi
30.3.2005 7:50:26   
sarči
Po moje nujno k pediatru!Lahko ni nič,lahko so pa epileptični napadi! Jaz bi se kar hitro odpravla! Pa kaj samo zavije z očmi,al tud udi postanejo trdi?

(odgovor članu Carmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zavijanje z očmi
30.3.2005 9:25:48   
puncica
Tudi jaz ti svetujem čim prej k zdravniku. Men se to ne zdi normalno, sploh če prav vidiš da izgubi zavest. Upam da je z njo vse ok.

(odgovor članu Carmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zavijanje z očmi
31.3.2005 13:21:57   
darjatimci
Moja hči je imela podobne simptome,sedaj po 4letih sva se pozdravili,prelomnica pa je puberteta bomo videli kaj bo ,zaenkrat je ok.

(odgovor članu Carmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?