|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče pike, mozolji na obrazu
20.11.2008 9:46:37   
radika
zdravo!

moja mala čebelica je stara 4 m in ima čezdalje več rdečih pikic,mozoljrv po obrazku. največ jih ima okoli oči in po ličkih. ima katera podobne izkušnje? ali je to alergija ali se samo kožica čisti. zdravnica mi je rekla da je to od dude, sam okoli oči mislim da ne more biti od dude. hvala in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče pike, mozolji na obrazu
20.11.2008 9:50:51   
Tisana
zdravnica mi je rekla da je to od dude
 Ne vem, kdo je tukaj alergičen na dude: tvoja punčka ali zdravnica?! user posted image  Čisto možno, da gre za kakšno alergijo. Poskušaj se spomniti, s kom ali s čim je bila zadnje čase v stiku. Otrok lahko npr. tako reagira tudi na tvojo kremo za obraz, body milk ali kaj podobnega...

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu radika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 9:52:53   
Šaki
ja kakšno dudo pa ima?

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 9:53:20   
cupacups
Tudi moja je imela in se ji še vedno pojavijo take rdeče pike...po licu, po prsih, po ramenih ....sem vprašala tudi pediatra zakaj se je to pojavilo, mi sicer ni odgovoril,da zaradi dude, temveč zaradi sline.
Ker v usta stlači rokico, dudo..ostale stvari...in glede na to da mleko,ki se razgradi vsebuje neke vrste kislino...ki se potem pomeša z slino in pride na kozi pač do take reakcije.
Verejetno se ti slini?
No pri nas je bil vzrok teh pikic slina.Je bilo potrebno vsako uro z vodo malo obrisat..zvecer z bepanthenom namazat pa se je stanje poboljšalo...še vedno pa so občasno prisotne te pikice.

(odgovor članu radika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?