HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: aluš Jah, kolikor je meni poznano, je tako, da tisti, ki montira kuhinjo "pokasira" vse napake od ostalih. Torej, če ploščice na steni niso čist ravno položene, pa če so še tla mal postrani, potem mora on uravnavat v nedogled, da zgleda, ker drugače se pa stranka žali, da je krivo. Pa ni on za to kriv, ker če bi on naravnost postavil, bi bilo pa res krivo. In podobne vaje: premalo prostora za štedilnik, oddaljen odtok. V glavnem, poznam enega, ki je to nekaj časa delal, pa je rekel, da je hudič. Vsi pred tabo naredijo tako, da so hitro in enostavno fertik, ti pa za njimi kasiraš in popravljaš, na konc pa še stranka ni zadovoljna, ko kaj ne moreš sčarat glih 1000%. Torej, druga plat zgodbe. Čeprav ne odobravam komentarjev, ki jih je dajala vaš monter. Mogoče je iblo tudi kaj od zgoraj napisanega, pa tip ne zna lepo povedat. Ploščic nimamo zadaj, bo kaljeno steklo. Odtoki + ekeltrika je vse narejeno vse b. p., ker je še sam priznal, da česa podobnega zlepa ne vidiš - so nam delali pač nemški, TIHI, natančni delavci, s katerimi se mi treba prepirati, da nekaj naredijo pošteno in prav, ampak sami vidijo... Ne, on je meni komentiral zimski vrt, kako bi on to naredil, če ga vpprašam - pa saj te nisem!!!- pa parket, ki je bil zložen - češ da nas je parketar nategnil, da za talno gretje tak parket ne gre (pa so nama 3 drugi parketarji rekli isto kot ta, ki nama bo polagal), pa take no.... Kot da sem en šmrklja. Pismo, če bi jaz vse službi na 3/4 naredila, kako dolgo bi jo lahko opravljala?!? Samo to me moti - odnos. Lej, tam je kuhinja, zmontiraj, plačana je, svetuj, pomagaj, kar se kuhinje tiče, ne komentiraj pa mi fug v veži?!? No, sem si malo dala duška
|