|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trojček
19.11.2008 20:25:01   
Anonimen
Tip ima željo po trojčku. Jaz in še ena bejba z predigro in bi naju opazoval in nato se bi nama pridružil še on. Ste že probali trojčka? Bojim se, kaj če bi mu bila boljša kot jaz? Kaj če se zaljubi vanjo? Kaj če mu bo prišel v navado? Pišite svoje izkušnje s trojčkom.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trojček
20.11.2008 8:27:03   
ROŽICI
jaz sicer teh izkušen nimam, ker si ga ne želim deliti z drugo.če je moj je samo moj.user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 8:33:39   
Sandrin
Take fantazije imajo po mojem mnenju vsi naši user posted image . Nekateri jih izrazijo naglas, nekateri jih zadržujejo v sebi.

Moje mnenje: če sta oba za to, zakaj pa ne??? Če pa so pri enem pomisleki - potem je odgovor NE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 9:18:39   
Anonimen
jaz sicer teh izkušen nimam, ker si ga ne želim deliti z drugo.če je moj je samo moj.user posted image

se strinjam

(odgovor članu Sandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 9:21:24   
Anonimen
Nimam izkušenj.
Sam glede na to kaj vse te v vezi s tem skrbi jaz nebi na tvojem mestu. Ker te bo požrlo.

Take stvari so sam za tam kjer si oba to želita. Ženske ki to delajo sam kot uslugo možu....no ja, pomoje se ne počutjo glih fajn po tem.

Če je to vajina skupna fantazija....super.
Če je sam njegova....naj pač ostane fantazija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 12:48:42   
uršika***
Preveč vprašanj si si postavila in vse se lahko tudi zares zgodi- da se zaljubi v njo, da mu bo boljša kot ti,......
zato pa jaz ga nikakor ne mislim delit z nobeno in najinega odnosa postavljat na kocko. Potem se boš pa po glavi tepla, zakaj si ga porinila v naročje drugiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2008 13:20:43   
MLADAMAMICA
midva sva pa o tem razmišljala, ampak se bojiva, da bi nama pokvarilo odnos zato sva se odločila da kar pozabiva na to. ker BOLJE SPREČITI NEGO LJEČITI (bolje je preprečit, kot pa zdraviti) user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2008 18:19:27   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tip ima željo po trojčku. 

Si ti zlata ribica,ki mu želje izpolnjuješ? Srečen tvoj tip.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2008 18:22:11   
Anonimen
Poskusta ja,sam nevem,kak je ta tvoj tip,da si to želi,če je s teboj v resni vezi.Moje mišljenje je,da če se imata dva rada ne potrebujeta tretjega.Ne paše zraven pa pika.Če je pa odnos bolj na izi takrat pa,zakaj ne.Sicer pa take stvari zveze ne okrepijo,prejkoslej se pojavi ljubosumnje.

(odgovor članu RayBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2008 21:18:33   
massylou
1. Če nisi zelo liberalen tip človeka, ti je lahko kasneje toliko žal, da z njim ne boš več vzdržala in vajina zveza bo šla po gobe. Imaš pomisleke? Zelo dobro razmisli.

2. Kako pa to, da ti ni predlagal trojčka, kjer bi gospodično nadomestil fleten in izklesan gospodič? Te noče deliti? Pa naj se onadva špilata, ti pa opazuješ...
Bi bil on pripravljen zate narediti kaj podobnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2008 21:19:48   
massylou

če se imata dva rada ne potrebujeta tretjega.Ne paše zraven pa pika.Če je pa odnos bolj na izi takrat pa,zakaj ne.Sicer pa take stvari zveze ne okrepijo,prejkoslej se pojavi ljubosumnje.

Jup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2008 13:02:18   
čipka
Take fantazije imajo po mojem mnenju vsi naši . Nekateri jih izrazijo naglas, nekateri jih zadržujejo v sebi.

Moje mnenje: če sta oba za to, zakaj pa ne??? Če pa so pri enem pomisleki - potem je odgovor NE.

tudi jaz tako mislim.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2008 13:11:56   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: massylou
2. Kako pa to, da ti ni predlagal trojčka, kjer bi gospodično nadomestil fleten in izklesan gospodič? Te noče deliti? Pa naj se onadva špilata, ti pa opazuješ...
Bi bil on pripravljen zate narediti kaj podobnega?

-------------------------------
user posted image user posted image user posted image

Drugače pa si sama kakšnega trojčka v živo res ne znam predstavljat- ne v verziji MMŽ, ne v MŽŽ user posted image .. Sem prevelika cvikalica...in preveč posesivna, da bi gledala svojega mucija, kako se masti nad drugo user posted image ...

Skratka, kjer sta pa oba za (ampak res OBA), pa res ne vidim zadržkov user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 1.12.2008 13:15:44 >

ROŽICA

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2008 17:14:32   
lotoska
Vsak teden so iste teme.  Da se vam da.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2008 17:21:51   
tanikaa
Ni prvič, niti zadnjič.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2008 22:25:33   
Anonimen
tudi pri nama je bla želja, le da sem jaz želela poskusit z punco. user posted image
enkrat se nama je pridružil, vendar je zgolj opazoval. akcije pa sem bila največ deležna jaz. user posted image
me pa bolj rajca, če bi blo kontra, da bi jaz opazovala. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2008 16:17:02   
devo
Lepo.
Vse se da zment user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.12.2008 18:53:20   
D.anna 76
Če je to tisti tapravi moški s katerim želiš biti do konca življenja potem jez na tvojem mestu nebi eksperimentirala na ta način.

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 3.12.2008 18:55:02 >

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2008 0:23:39   
Mariposy
Jaz se strinjam da če je moj naj tako tudi ostane.Zakaj bi si ga delila z drugo če pa tega ne želim.Itak so to fantazije vsakega moškega, ampak jaz se v to nebi spustila ker bi načelo moje zaupanje vanjuser posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.12.2008 20:22:57   
Anonimen

Tip ima željo po trojčku. Jaz in še ena bejba z predigro in bi naju opazoval in nato se bi nama pridružil še on. Ste že probali trojčka? Bojim se, kaj če bi mu bila boljša kot jaz? Kaj če se zaljubi vanjo? Kaj če mu bo prišel v navado? Pišite svoje izkušnje s trojčkom.

nimam izkušenj s trojčkom, ker sem preveč egoistična in ne maram in tudi ne želim deliti ter tudi ne bi prenesla, da se z drugo onegavlja.
sem pa brala na nekem forumu o raznih swingerjih in teh, ki so v akcijah z večimi ljudmi, da morata biti oba obezno čisto svobodna glede tega, ker drugače se znajo vezi krhati. tudi tovrstna vprašanja, ki si jih postavila, jih ne sme biti, če se dva spustita v to. 
če nisi 200 % prepričana, ne hodi v to stvar, saj je škoda rušiti dušni mir, ki bi te kasneje razjedal. in predvsem ne hodi v to stvar, da narediš zgolj uslugo partnerju. želje se upoštevajo sicer, vendar se tudi odločitve spoštujejo, ko se imata dva rada in če ti ni ter če te ima rad, bo tvojo odločitev upošteval ter spoštoval. bodi iskrena do sebe, ali si to resnično želiš. razmisli o vseh možnih posledicah, ki bi se iz tega naslova lahko zgodile v vajinem razmerju, predvsem iz svojega vidika, glede na to, da si skeptična, potem pa ukrepaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.12.2008 12:20:04   
Andromeda
Sama nima izkušenj s trojčkom, niti si jih ne želim, menim pa, da je za vse 3 udeležence bolje, da niso med seboj čustveno oz. ljubezensko povezani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?