|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ pred laparo
29.3.2005 17:49:02   
meg
Imela sem HSG slikanje, kjer so mi ugotovili da imam zarastline na jajcevodih (oba neprehodna). Moj ginekolog mi je dal napotnico za laparo. Priporočil mi je, da grem k prof. Tomaževiču. Ko sem klicala sestro za naročanje mi je rekla, da naj pokličem prvi dan :hudicek: in mi dala zaporedno številko. No in danes 1. dan :hudicek: kličem (mislim, da je bila druga sestra, neprijazna), povem številko, ona pa me vpraša, če sem bila na UZ in, da mi mora pred operacijo tisti zdravnik, ki me bo operiral opraviti UZ.
Sedaj me zanima, če mogoče katera ve, ali ne zadostujejo slike in izvidi HSG-a in moram res prej še na UZ pred laparo. Skrbi me zato, ker se bo vse še bolj zavleklo, čas pa leti. Vnaprej hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ pred laparo
29.3.2005 19:00:04   
Anitka
Hoj Meg!

Tudi mene je moja G najprej napotila na HSG, pred tem sem imela pa razne krvne preiskave in tudi UZ. Ko sem imela vse izvide (moj :love: je opravil tudi spermiogram), sem dobila napotnico za ambulanto za neplodnost v MB.Prvič sva šla tja oba s partnerjem. On je imel spet spermiogram, nato pa sva imela razgovor z vsemi mojimi izvidi z dr. Dobila sem napotnico za UZ. Po UZ pa še za laparoskopijo. Jaz sem danes klicala tja, javila prvi dan M in v četrtek izvem ali grem naslednji teden na ta poseg.

Ne vem kako je običajno, a jaz mislim, da bi res morda morala prej opraviti UZ.:zmeden::zmeden2:

LP in čimprej na :modri::duda::roza:

Anitka:pika:

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ pred laparo
29.3.2005 20:21:57   
emaa
Prvič slišim, UZ prej, pa jaz mam milijon UZ od moje G, Ribičeva mi ni nič rekla, da bi blo treba UZ delat ful pred laparo (rekla samo na laparo), sodelavka je imela lani laparo na GK, pa je imela UZ dan pred operacijo ob vseh drugih preiskavah, ne pa ful prej:zmeden:, ne vem no

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ pred laparo
29.3.2005 20:37:32   
tinkamiška
Tudi meni je moja G naredila UZ pred laparo, vendar šele tisti dan, ko sem bola sprejeta v bolnico. Mogoče pa je bilo tako zato, ker me je ona tudi operirala:zmeden:

Upam, da boš vse lepo uredila:rozica:

Tinka

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ pred laparo
29.3.2005 20:40:52   
emaa
jaz tud domnevam, da mi bo Ribičeva naredila UZ pred laparo, saj je zdaj moj G na ambulanti za neplodnost, bomo vidl

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ pred laparo
29.3.2005 21:10:55   
sašaš

Pa kaj zdej težijo v tej stari porod. na naročanju? :hudicek: UZ ti itak nardijo na dan pred laparo (ko si že v bolnici).

Jutri še enkrat poklič pa povej, da veš, da ti takrat nardijo UZ. Pa povej, da že maš napotnico za dr. Tomaževiča. Po mojem, no?!

Pr men je šlo pa vse tok hitr, da še zdej ne morem verjet, da je že vse za mano - pa še full so bli vsi prijazni.

Lp :muca:

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UZ pred laparo
29.3.2005 22:13:15   
sašaš

Ampak UZ ji bodo na dan pred laparo nardil (ker ga vsaki)! Če se pri naročanju vsaj poskusi s tem zagovarjat - pa še napotnico že ima!:zmeden2:

Lp :muca:

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   UZ pred laparo
30.3.2005 6:54:09   
Sisy
mogoče že,ampak vem da obvezno en UZ naredijo še preden maš ti datum za laparo...Sem 100%....

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   UZ pred laparo
30.3.2005 6:55:42   
Sisy
aja pa še to...tudi jaz mam že napotnico pa mi sploh ne dajo datuma dokler me prej ne "pregledajo".....vsaj na GK pri Tomaževiču je tko....

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   UZ pred laparo
30.3.2005 8:12:07   
emaa
ne vem bomo vidl, men ribičeva ni nč rekla

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   UZ pred laparo
31.3.2005 10:51:16   
meg
Hvala punce, zelo ste prijazne. Drugi dan sem klicala in se naročila na UZ. Sestra se je potem malo posvetovala z drugimi, verjetno sestrami, če bi UZ mogoče lahko opravili, ko bom sprejeta na laparo, vendar je na koncu vseeno rekla, da moram priti prej. No sedaj imam UZ komaj 20.aprila, tako, da bo vse skupaj še kar trajalo,.. saj veste, ko vemo, da brez operacije ne moreš zanositi smo nestrpne in bi rade, da se takoj naredi kar se itak mora. Razen, če se zgodi čudež :zmeden:.
še enkrat hvala:rozica:

(odgovor članu meg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?