Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:22:15
|
|
|
|
Tjula
|
evo, eno čist konkretno vprašanje: koliko vas za zaščito še uporablja stare dobre kondome? Pri nas smo po porodu 3 leta tabletali, zdaj pa sva se odločila za kondome (sem imela dosti hormonov, pa še shujšat se ni dalo nikakor), ki jih sicer nisva videla pobliže kakih 5-6 let ... je ful hecno, ves ta obred in kar paše zraven. Malo je tudi skoz strahu, da ne bo počil, kar se je pred leti kar pogosto dogajalo... kakšne so vaše izkušnje? Imate priljubljeno znamko, okus :)-, barvo, dodatke (kot npr. rebrasti ipd.)? Ali pa imate raje hormonske tabletke?
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:29:20
|
|
|
|
dix
|
Sovražim kondome in jim ne zaupam. Tabletke so zakon!
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:31:06
|
|
|
|
total
|
Ne uporabljamo kondomov,moj dragi jih sploh na mara,kmalu grem spet na tabletke,do zdaj pa pazimo:zmeden: Lp:sloncek:
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:33:53
|
|
|
|
pravljica
|
midva jih imava bol za popestritev...men se zdi bol ziher "pazi" varjanta 8)
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:35:28
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Tudi midva ne marava kondomov....je bilo prav zoprno ker sem dojila in sva bila primorana uporabljati kondome. Dostikrat sva raje kako drugače zaključila, le da ni bilo treba tega :hudicek: Tudi zaupam ne kondomov tako, da sem se vedno bala kakega presenečenja. Sedaj uporabljava tabletke ampak se nagibam k Moreni. Bomo videli, le da kondoma ni blizu:)-
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:35:58
|
|
|
|
ajat
|
jaz uporabljam zaščito PAZI ;) Kondomi so mi bljak
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:37:07
|
|
|
|
sašaš
|
Po KT sva se odločila, da bova nekaj časa uporabljala kondome (dokler se ne odločiva zanosit)! S kondomom sva potem samo 1x - pa še takrat sva ga sred sexa dol vrgla (bljak - za oba)! :)- Sva se odločila, da bova rajš "pazila"! :bravo: Lp :muca:
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:48:06
|
|
|
|
bskrle
|
Ja. Je, pa res odvisno, kaj si kupiš.
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 17:58:22
|
|
|
|
SANDY
|
jest sem ga sam 1x probala, za foro...pa nč več :)-:)-
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 18:48:05
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Kondomi :zmeden2:z okusom sadja samo mojemu nažalost vsi premajhni:)
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 18:59:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Midva sva skoz uporabljala kondome, zdaj jih spet, ko čakava na prvo M po ss (pol bo itak spet akcija:)- ). Pravzaprav sem v vsej svoji "karieri" samo leto in pol jemala KT, pa sem se ful slabo počutila po njih, 2x na teden sem imela migreno:(. Meni so čisto vredu, so pa med posameznimi znamkami in modeli:)- velike razlike. Počili so samo Durex:hudicek:, in to večkrat, samo sva na srečo pravi čas opazila...
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 19:38:29
|
|
|
|
mtd
|
no, zdaj pa še mene nekaj zanima: a so v različnih velikostih??? verjetno že samo vprašanje odgovori na temo tega sporočila; mi2 "paziva" lp vsem in 9nebesa
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 19:57:24
|
|
|
|
Gina
|
:)-:)-:)-ja,ja,...samo ko imaš pa dosti otrok, te pa strah rata pazit...:)-:)-:)- Jaz imam mireno, ampak saj so tudi kondomi čisto ok, če ni drugega. Meni vsekakor boljše od tabletk.
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 19:59:27
|
|
|
|
lin
|
Kondomi bljak!:zmeden:ne se hecam samo midva jih neuporabljava saj sem že pred in tudi zdaj po porodu uporabljam kontracep.tablete(nedojim več) in nimam nobeh problemov z telesno težo ker uporabljam kont.tablete z zelo nizko koncentracijo hormona ki so z doplačilom 2.000 sit na škatlico
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 20:21:12
|
|
|
|
lutka
|
No ko ste že pri kontracepciji,ali ima katera izkušnje s kotracepcijskimi obliži(mi je priporočala v lekarni)?:zmeden:
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 29.3.2005 21:19:43
|
|
|
|
pika74
|
imava srečo v nesreči;) in nama jih ni treba uporabljat
|
|
|
|
kontracepcija - plastik fantastik 30.3.2005 8:41:29
|
|
|
|
p@tricij@
|
midva jih pa uporabljava že kar nekaj časa, ker še dojim in mi druga kontracepcija ne pride v poštev. pa ko se enkrat navadiš na kondom ni potem nobenih težav. nama so sedaj kar všeč. vendar pa kupujeva različne okuse, oblike, ... malo za popestritev. drugače pa ima soseda sedaj kontracepcijski obliž in je z njim zadovoljna, ker se ne redi več. prej ko je jemala pa tabletke je pa šla narazen. ko nekam dojiti pa bom verjetno šla na obliž, čeprav ga je potrebno plačati. na tabletke se ne zanašam več, ker sem z njimi zanosila z taprvim, z mireno pa tudi nisem imela prav dobrih izkušenj, tako nam nam za sedaj ostane le kondom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?