|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri test
19.11.2008 13:05:55   
Anonimen
in koliko pred nepričakovano user posted image , vam je potrdil user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri test
19.11.2008 13:34:37   
Anonimen
100x je bilo že napisano, da se test dela najprej 1. dan izostanka. Ne pa 14 dni prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2008 13:45:29   
Bojana82
Anonimna, test delaj, ko ti bo user posted image  zamujala 1 dan.........je škoda denar stran metat za teste, ker rezultat ni pristen, če je narejen test prezgodaj! Noja, razen, če ti viška evrov hodiuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2008 13:53:45   
Anonimen
Test je siguren 1.dan izostanka, ampak enim pa že kak dan ali dva prej pokaže. Malo prebrskaj po RR pa boš kaj več na to temo najdla.

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2008 13:57:29   
katra55
Clearblue mi je pokazal user posted image en dan pred nepričakovano M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2008 14:18:38   
Anonimen
Hvala, katra55 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 14:52:26   
vilincka
Jaz sem po datumu pričakovane M najprej naredila test s Clearblujem - negativen:( Pa temu testu nekaj v meni ni verjelo in sem šla še po First sign - pokazalo je user posted image . Tako simpatično sta zgledali tisti črtici v srčku, da sem ga še nekaj tednov hranila na umivalniku, čeprav ni bilo najbolj higienskouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2008 18:56:45   
mama_milchy
jaz sem naredila clearblu po enem tednu izostanka M pa je bil - , pa po desetih dneh izostanka in spet - , pol sem se pa naročla h G in isti dan naredila test s clearblujem in je bil komaj viden +; G pa mi je potrdil nosečnost 7tednov; tako da jaz sem na te teste nič ne zanašam; tudi v drugo mi ni pokazal +, G pa je potrdil nosečnost 6tednov;

(odgovor članu vilincka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2008 7:57:11   
tihoupanje
oooooooooooooo........user posted image user posted image user posted image ......Potem te testi lahko pošteno zafrknejo.

Če uporabljaš Prometrij večje količine, zaradi popuščanja delovanja rumenega telsca
in ti test pokaže negativno (ti pa čutiš nosečnost in kljub temu testu verjameš) in prenehaš z uživanjem in vstavljanjem Prometrijuma = 100% povzročiš splav!!!!!user posted image

In zakaj???? Zato, ker testom ne moreš več zaupati, ker niso zanesljivi, ker......

Groza!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2008 11:25:05   
ursap
ali ima katera od vas kakšno izkušnjo s testom YES OR NO???

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2008 15:39:31   
Barbara_L
Jaz imam. Je zanesljiv, le zamujati mora.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.12.2008 22:07:06   
Anonimen
hej ženske. Imam en problemček. M mi zamuja 9 dni. Delala sem v sredo clear blue test ki je bil -. Včeraj pa sem naredial first sign pa je bila rahla črtica katera je nato izginila? Je to sploh mogoče?

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2009 23:18:46   
čipka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej ženske. Imam en problemček. M mi zamuja 9 dni. Delala sem v sredo clear blue test ki je bil -. Včeraj pa sem naredial first sign pa je bila rahla črtica katera je nato izginila? Je to sploh mogoče?

no anonimna kako kaže?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!