Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: štajerke decembra II 4.12.2008 12:50:53
|
|
|
|
ROmama
|
Ojla, da se še jaz vpišem sem. Ravno včeraj sem dobila , tako da greva z mojim 3. krog in pričakujeva 31.12. Drugače pa imam doma , ki je ravno 1. dec. dopolnil eno leto. Tako hitro sva se odločila za novega malo zaradi let malo pa zato, da bosta otročka rastla skupaj. DOaisy pri prvem sem testke uporabljala in mi je enkrat pokazal čisto rahlo črtico, izgleda da je bilo to to, ker sem takoj zanosila. Zdaj sem imela še dva testa od takrat, ampak mi ni nobenkrat pokazal. Zadnji mesec sem imela prcej močan izcedek in sem si milila, da je bila to O., ampak z možem sva , dva dni pred tem, pozneje pa ne. Če imaš malega , pa da je še bolanček, ni več toliko časa za delanje otrok.
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 4.12.2008 17:44:59
|
|
|
|
D0aisy
|
Dobrodošla ROmama! Hvala za odgovore. Tudi jaz sem včeraj dobila , tako da grem končno v 2. krog. pa pričakujem nekje v začetku januarja. Ful si jih želim videti!!! Štajerke ste že kaj pod vplivom veselega decembra? Pri nas v službi že padajo butelke... Kako je pa s tabo baby1978, že imaš kaj znakov?
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 4.12.2008 18:41:27
|
|
|
|
baby1978
|
ojla.. Moji znaki. hm kdo bi vedel kaki znaki so to, po moje PMS al pa se mi je res nasmehnila sreča. Nisem še bila nikoli , zato nevem kakšni znaki bi lahko bili tisti 100%. JA TUDI PRI NAS PADAJO BUTELKE, BONBONJERE,fajn kalororije. Če bo kaj novega pr meni vam javim.
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 4.12.2008 21:52:04
|
|
|
|
nincika
|
DOasy , zdaj pa se hitro znebit in potem v nove boje. Hja, veseli december...zame glede službe prava nočna mora. Pomagam v večjih trgovskih centrih polnit stojala z darilnimi vrečkami, potem si predstavljate, kako to izgleda zdaj decembra... Drugače pa zdaj prihaja moj najljubši čas v letu, povsod je veselo, vse diši po cimetu, nasmejani obrazi, družina je skupaj in tiste iskrive otroške oči, ko odpirajo darilca , ki so jih prinesli dobri možje...čarobno Upam, da bodo tudi za nas letošnji prazniki res nekaj posebnega, da zagledamo
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 10.12.2008 13:51:57
|
|
|
|
D0aisy
|
Kje ste štajerke! Ima katera že kakšne nosečniške znake?! Midva sva komaj dobro začela, pa sem jaz že morala iti na šivanje. Šivali so me na kolku, zato naju je strah , da ne bi česa poškodovala. Ti šment!
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 10.12.2008 19:46:34
|
|
|
|
baby1978
|
Zgleda je res nenkšno zatišje na tem štajerskm koncu. Pri meni še nč novega, nekaj se najavlja, upam da ni tečka . Nevem malo mi je slabo, malo me spet glava boli. Hja nič novega.
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 10.12.2008 20:27:43
|
|
|
|
zarja1
|
pa ni zatišja, samo malo smo razmetane po temah..... - ene štajerke smo v Ambulanta Mb, - druge pri Klomifenkah, - tretje pri ivf7icsi........ - nova borba, E zmagovalke........
|
|
RE: štajerke decembra II 10.12.2008 21:25:03
|
|
|
|
nincika
|
Hja, saj bo, samo prebudit nas je treba vsake toliko Tudi pri meni nič novega, čakamo na ta magični 20.12, da vidimo, kaj bo prinesel. Mi je pa malo čudno, v ponedeljek sem v spodnjem delu trebuha začutila bolečino, ki pa ni podobna menstrualnim krčem, tudi med je bilo boleče, zdaj pa se počasi polega. Danes pa, sicer samo tu in tam, krči, ki najavljajo prihod Tako, da sploh ne vem, kaj naj si mislim, najbolje da se čimbolj zaposlim še teh nekaj dni, da bomo končno vedeli, pri čem smo. Kako ste kaj ostale? DOasy čimprej se pozdravi in potem v akcijo, tako bolj nežno
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 12.12.2008 11:30:33
|
|
|
|
baby1978
|
Moja tecka je prisla, vceraj . Hja kaj cemo, rahlo sem razocarana, saj sem mislila da tokrat pa bo, pa je bil samo doooooooooollllllllllllllggggggggggggiiiiiiiiii PMS. Kakor hitro se konca tecka, ze stojim pri ginekologu, mi je rekel, da mi bo nekaj dal, ce do decembra ne bo nic. lp
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 12.12.2008 12:01:35
|
|
|
|
D0aisy
|
Baby1978 ful mi te žal. Sem navijala zate, ampak očitno ne dovolj. Vsekakor pa ne obupa! Zanima me kaj ti bo dal ginekolog. Moja rane se ne celi lepo zato morem čimbolj mirovat Kako si kaj ti nincika?
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 12.12.2008 15:14:25
|
|
|
|
nincika
|
Baby1978 Tudi jaz upam, da bo tvoja tečka čimprej mimo in potem hitro h ginekologu. Kot je rekla Doasy: samo ne obupat. Vam povem, tudi naš čas bo enkrat napočil... Jaz se trenutno ukvarjam s tem, kako se po najkrajši možni poti znebit močnega prehlada, ki se me je lotil . Tablet ne upam jemat, je vedno nekje v podzavesti tisti kaj pa če... Drugače pa se mi zdi, da se tudi mene loteva PMS, danes so se spet pojavili tisti značilni krči. Če že mora priti , naj pride čimprej, da gremo potem hitro v nove boje. Za vse, ki še čakate močno navijam, Doasy ti pa le miruj, vse rabi svoj čas.
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 13.12.2008 13:29:13
|
|
|
|
baby1978
|
Hello bejbike DOaisy- ja res je Rana rabi pocitek in veliko tekocine in vitaminov. Nincika- ce si prehlajena vzemo Lekadol C ali pa pojej kaksen surov cesen, too ti je vse dovoljeno. Moja tecka smotka, pa je zelo zelo boleca in trebuscek se mi je tako napel, kot da sem pojedla slona HEHEHE. Vam javim kaj mi bo dal ginekolog. Lep vikend. Navijam za vse, da bo cimprej.
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 14.12.2008 11:39:34
|
|
|
|
Upsss
|
Hojla punce, javlja se nosečka nisem pozabila na vas, še vedno močno navijam, da vam čimprej uspe nič sekirat, če ni takoj, pri meni trajalo nekaj mesecev. boste pa zagledale ravno takrat, da se bo vse lepo "poklapalo" V torek sem bila na prvem pregledu pri G. Najprej šok, da se prvi UZ dela šele v 11.-14. tednu (helou, jaz pa živčna, če vse ok). POtem sem nekak preprosla ta prvi UZ, da je G sploh videla, če je v maternici - no, videla sem že svojo pikico, ki ji je bil srček sem bila tako vesela! G je pa ugotovila, da je plodek zelo majhen, v bistvu bi na dan pregleda morala biti noseča (računano po ZM) že čez 7t, sem pa bila takrat šele 6 2/7 t. Tako da sem danes točno 7 t (to računanje mi ni čisto nič jasno) Drugače se nič kaj ne počutim nosečo.. občasno me napade kakšna slabost, ampak bruhala še nisem. Prsi povečane, boleče, bradavičke tudi. Je pa res težko napovedat že pred izostankom , če je nosečnost tu ali ne.. ene veste, da je meni bilo slabo že pred izostankom , kar se mi je zdelo zeeeelo čudno (in to celo bolj slabo, kot mi je občasno sedaj). Vsekakor držim pesti za vas in močno navijam Pozdravček vsem, upsss
|
|
|
|
RE: štajerke decembra II 18.12.2008 9:52:41
|
|
|
|
baby1978
|
Hello bejbe... Ja tako kot veste, sem šla k ginekologu, da mi da nekaj. Dobila sem Duphaston tbl. No pa bomo videli kako dalje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?