|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako do gin. v UKC MB?
18.11.2008 15:56:58   
vidvila
Pozdravljeni,
v sedmem tednu sem bila sredi poti urgentno sprejeta v bolnišnico  oz. na UKC Maribor. Sicer je vse Ok, bila sem tri dni na opazovanju. Z osebjem (zdravniki in sestrami) in vsem ostalim sem bila zeloooooo zadovoljna (vsa tamkajšnje pacientke se morebiti ne zavedate kakšno velikansko srečo imate), zato me zanima ali bi lahko imela tam svojega G, čeprav prihajam iz druge občine (MS). Sem že sicer klicala na tamkajšnje naročanje, pa so me trenutno zavrnili, češ, da sta jim dva zdravnika odšla in zunanjih trenutno ne sprejemajo. Ker imam drugje zelo slabe izkušnje ali pa smolo (pa sem zelo nezahteven pacient), vas prosim, če sporočite vaše izkušnje ali obstaja kakršenkoli način, da bi prišla do G v UKC MB. Zelo vam bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako do gin. v UKC MB?
18.11.2008 21:58:23   
tajtaja
Tudi jaz imam gin. v MB, pa drugače spadam v Rakičanuser posted image .
Ko mi je sedanja ginekologinja dobesedno rešila življenje, sem jo brez pomislekov prosila za sprejem. IN mi je rekla, da kljub temu, da ima ful gužvo za mene najde mesto. Za to sem ji neizmerno hvaležna, saj sem zaupanje v naše ginekologe popolnoma izgubila.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu vidvila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2008 22:00:52   
tajtaja
Torej probaj direktno kontaktirat ginekologa, ki te je imel v bolnici in mu pač razloži svoje videnje in slabe izkušnje. Pa ne pozabi povedati, kako pozitivna izkušnja je zdravljenje pri njih glede na našo bolnico. Ker hvalo vsak rad sliši.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2008 7:18:10   
Pacota
Glede na to, da si bila sprejeta v 7t, si verjetno lezala na ginekoloskem odd in tam isces dr??

Jaz imam gin, ki dela v porodnisnici in mislim, da se se najdejo luknje. Pohvalim pa lahko skoraj vse, pa tudi tiste na gin. Jaz bi se na tvojem mestu odlocila in izbrala gin glede na potrebo (npr ce tezko zanosis enega od gin iz Amb. za zdr. neplodn., ce imas tezave z donositvijo in nosecnostjo - porodničarja...)

Dala ti bom tel.st. za narocanje, pa povprasaj, ce ne bo slo pa mi javi, da pogledam in povprasam prihodnji teden na pregledu ali pa poprosi gin osebno. Meni je zelo vsec to, da moja dr dela v porodnisnici, sploh zato, ker sem zaradi rizicne nosecnosti vodena v Amb. za riz. nos. in me ima tam tudi ona, pa cerklazo mi je ona naredila, pa bila je moja sobna zdravnica, ko sem notri lezala, ona mi bo naredila CR (razen ce se mala se obrne)...pac dobro pozna moj primer in ji zaupam, pa se bolj se potrudi, se mi zdi...

St. za narocanje (vpr. ce je za gin ginekologije tudi): 02 321 24 35

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2008 10:24:59   
vidvila
Punci, hvala vama. Obema-tajtaja zdaj vem, da lahko upam na MB glede na bivališče. In pacota - a lahko sporočiš ime tvoje dr. ,, prosim? Tudi jaz imam rizično in glede na to ter dejstvo, da si ti tako zadovoljna bi mogoče šla kar k tvoji (ni pa nujno). Sporoči prosim in še enkrat hvala obema ter vso srečo s sončkom v trebuhu in tistim doma!

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2008 12:29:37   
Pacota
Moja je dr. Lucija Kuder. Je izredno sproscena, toliko, da se ne tikas z njo, se samo smeji, zelo uposteva zelje pacientk, ce te je strah te se dodatno pregleda, pa kmalu spet naroci, jaz sem imela veliko tezav in je vse obvladala in umirila, vzela me je preko vrste, ker sem imela strogo lezanje, ce zelis ti rada zrihta EA, vedno ti da ful slikic (imam jih vsaj 20, tudi 3D), je dober kirurg (pri meni so zelo dvomili o uspesnosti posega, pa ga je izvedla 1a.

Glede na to, da sem precej casa prezivela v bolnici lahko pohvalim se: dr. Aleksander Sikosek (ne vem, ce ima ambulanto, glede na to, da je predstojnik, je pa zelo prijeten, se posali...), dr. Čuić (umirjen, prijazen, nezen, se rad kaj posali, si vzame cas, te po potrebi pomiri...), dr. Tončka Završnik (umirjena, dosledna, resna a prijazna in si za pacientko vzame veliko casa, vse v miru razlozi), dr. Janko (sproscen, zabaven, natancen, prijazen), dr. Turkota (umirjen, se ti posveti), dr. Ksenija Pelkic(nekateri je ne marajo zaradi resnosti in redkobesednosti, je pa strokovnjakinja in ti tudi vse pove, ce jo vprasas, je resna a dodledna, ni panicar.Mene so npr. lani hoteli cistit in ona ni dovolila, potem se je izkazalo, da je imela prav).

Naj povdarim, da so mnenja o teh dr. zgolj moje izkusnje, da me ne bo katera linčala.

(odgovor članu vidvila)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 12:42:56   
vidvila
Hvala Pacota! Se bom lažje odločila. Kot rečeno, jaz imam v kratkem času tudi zelo dobre izkušnje in ti verjamem. Lepo bodita in hvala še enkrat!

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 18:33:49   
Anonimen
H kateremu od ginekologov želiš?

Napiši, pa bom videla, če lahko kaj uredim.

(odgovor članu vidvila)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2008 12:24:08   
vidvila
Najraje bi dr. Kuder. Če bi šlo. Če pa ne, pa katregakoli z ambulanto v bolnišnici MB...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2008 19:32:04   
Anonimen
Naroči se v centru za naročanje, direkt za dr. Kuder.

Kartoteko pošlji na:
UKC Maribor
Dispanzerska ambulanta 3- porodnišnica- dr. Kuder
Ljubljanska 5
2000 Maribor

Če ne bo šlo, napiši tukaj gor!

Bom pa jutri ponovno preverila, če ima prosto, pa se javim.

(odgovor članu vidvila)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2008 20:15:55   
Anonimen
Obvezno pri naslovu dopiši še "oddelek za ginekologijo".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 15:06:58   
vidvila
Hvala anonimna. Še eno vprašanje preden grem v akcijo: kartoteko imam še v LJ. A se lahko prej naročim in jo naknadno prinesem? Pa še nekaj: a veš mogoče, če kartoteko lahko dobim v roke ali jo prepošljejo oni? Nekje sem slišala, da jih nočejo datti pacientu osebno...Kaj takega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2008 16:45:10   
Anonimen
Dr. Kuder žal sprejema samo po dogovoru osebno z njo. Tako, da priporočam, da se enkrat oglasiš pri njej v ambulanti, ko bo delala, in se dogovorita. Kartoteke ne pošiljati prej!

(odgovor članu vidvila)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2008 21:15:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dr. Kuder žal sprejema samo po dogovoru osebno z njo.

To NE drži!!!

Tako, da priporočam, da se enkrat oglasiš pri njej v ambulanti, ko bo delala, in se dogovorita. Kartoteke ne pošiljati prej!
Kartoteka pa se seveda ne pošilja prej,ko imaš dogovorjeno. user posted image

Zato ti priporočam UKC,kjer so prosti še: Lucija Kuder, Faris Mujezinović in Tončka Završnik.
Ambulanta je v P-pri vhodu zaviješ desno po hodniku. Levo so porodne sobe...
Vsi delajo v porodnišnici. Završnikova je mal starejša, Kudrova in Mujezinović pa mlada. Meni so vsi trije vredu. Lahko, da boš imela srečo in boš imela svojega G tudi pri porodu Pa vedno lahk takoj uletiš v P, če se ti zd da kaj ni vredu...

Pokliči: 3211 1000 in naj te vežejo v center za naročanje.

Pa lepo user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 24.11.2008 21:21:29 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2008 21:18:38   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: vidvila
Pa še nekaj: a veš mogoče, če kartoteko lahko dobim v roke ali jo prepošljejo oni? Nekje sem slišala, da jih nočejo datti pacientu osebno...Kaj takega...

Sicer vorašanje ni namenjeno meni...najprej se naroči, povej, da imaš kartoteko v Lj...
Če te zanima še kaj - zs! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu vidvila)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2008 21:33:30   
Pacota
Ce hoces k Kudrovi, se lahko narocis kar po telefonu na st. centra za narocanje, ki sem ti jo ze napisala, lahko pa se zgodi, da moras prvic malo dlje cakati - no ce si noseca, se zmeni, da ne gre cakati. Ambulanto ima ona vsak cetrtek, pa poskusi poklicati kar direkt na 02 321 24 59 ( 8.00-9.00, 13.30- 14.30). Ti pa raje svetujem, da gres v cetrtek kar osebno tja v ambulanto (od 8.00 do 15.00) in se s sestro in mogoce celo z njo zmenis, da te vzame naprej, pa glede prenosa kartoteke (ki ti je verjetno res ne bodo hoteli dati v roke). Ful je cloveska, ti ji le povej, zakaj jo zelis..., pa bo tvoja. In zagotovo sprejema, kot je ze napisala Tosja.!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2008 11:39:56   
vidvila
Punce, hvala vsem. Bom poklicala in vam sporočim pri katerem sem "pristala". Očitno so vsi priporočeni z vaše strani v redu. Eden me bo že "stisnil" med svoje. Bodite lepo in se slišimo!

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2008 10:39:12   
vidvila
Pozdravljene! Pa sem uredila: naročiti se moram pri dr. Faris Mujezinoviću. Ker moram ored tem še enkrat k svojemu G in tam podpisati izjavo za menjavo zdravnika, me zanima ali lahko nuhalno svetlino opravim medtem že v MB? Ali naj poleg tega zadnjega pregleda opravim še nuhalno pri starem dr.? Ker berem, da se NS itak dela samoplačniško, bi verjetno lahko to naredila pri kateremkoli v MB? Na forumu sem v porodnišnici na to temo zasledila imeni dr. Pelkič in še en moški. Kaj pravite punce? Ima katera tel. za naročanje na NS v MB, prosim?

(odgovor članu vidvila)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2008 12:37:04   
Pacota
Nuhalna se do tvojega 35l placuje. Opravi pa ti ga lahko v MB tako omenjena dr. Pelkič, kot tudi dr. Mujezinovic, ki si ga izbrala. Verjetno je kot tisti drugi dr bil omenjen ravno on.

Ceprav..., meni je bil v bolnici to edini dr, ki mi ni bil vsec.

V zdajsnji nosecnosti sem bila na NS pri njem, v prejsnji pa pri dr. Pelkic in mi je bilo pri Pelkicevi bolj vsec, vzela si je vec casa, je velik strokovnjak..., pa se DVD ti zaracuna le stroske, ne pa samo snemanje, kot pri Mujezinovicu, kjer je DVD 20€

(odgovor članu vidvila)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?