Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poglejte če bi kaj podarile 18.11.2008 11:58:04
|
|
|
|
florecita
|
LP! Ker vidim, da vas je veliko dobrega srca, vam bi rada samo povedala, da sem danes izvedela za eno akcijo, kjer mamica z 7-mesečnim, 7-letnem fantkom in možem prosi za kakršno koli pomoč. Zgodba je bila objavljena v zadnji oddaji Tednik. Gospa je iz LJ, prosi pa za karkoli toplega za otroka, pa tudi za njo in za moža. ( Dobi baje okrog 300 EUR porodniške, so podnajemniki z 200 EUR najemnine, mož ne dobi delovnega dovoljenja, skratka živijo težko življenje). Mlajši fant nosi št. 74 in več, starejši si želi tople čevlje št. 31-32, oblačila ima št. 122,128. Gospa si prav tako želi toplih čevljev. Št. ima 37,38. ( bi morala preverit) Njen mož pa št. noge 41. Vse, ki smo se akcije odzvale, smo ''dogovorjene'' z punco, ki je akcijo sploh sprožila , da na njen naslov še ta teden pošljemo vse kar mislimo, ker ji bo v petek to vse nesla. ( Odziv je že sedaj velik, pa sem vseeno odprla to temo še tukaj, ker verjamem, da bo družina v tem prednovoletnim časom vsega vesela. Katero bi zanimalo, naj mi prosim pošlje mail na dusica113@gmail.com, da ji napišem kaj več, ali pa le naslov te punce, ki stvari zbira, da jih bo predala. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?