|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barvanje las
18.11.2008 6:38:06   
nanč
Rada bi si pobarvala lase iz črne na rjavo in sicer doma.Zdaj pa nevem če bo ratalo,strah me je,da bo flekastouser posted image .Je bolje,da obiščem frizerja?Je kakšna v tej stroki,ki bi znala svetovati?

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barvanje las
18.11.2008 7:34:03   
LoCa
js tega ne bi delala....sploh.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2008 7:48:52   
Pupsika
Joj, jst tudi ne bi tega delala sama, res ne.
Če si temniš ok, ampak če gre za svetljenje potem pa raje pojdi k frizerju.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2008 8:47:31   
nanč
oK,HVALA!

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2008 11:17:41   
Zamima
idi k frizerju, enkrat sem se poštrihala in sem bila pol siva (samo jaz sem imela blont odtenke), pa mislim, da se ne bom nikdar več doma barvala.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2008 11:47:21   
BarbaraE
Iz temne na svetlo obvezno k frizerju, s svetle na temno pa ni panike, lahko sčaraš tudi doma brez večjih posledic.  Oboje preizkušeno. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2008 14:13:38   
Anonimen
ah kako paniko delate, pri meni se mama sama pobarva, jaz sem se že tudi sama iz rjave na blond pa je super izpadlo, zdaj me pa moj barva ki nima pojma o barvanju, jaz mu barvo zmešam on pa namaže in mi še lepo zmasira lasišče pa imam ful boljšo barvo kot prej ko me je prijateljica ki je frizerka barvala.

Ona je rabila za to dve uri, moj porabi deset minut ali še manj, da mi barvo nanese gor pa je...potem pa imam sama gor barvo od 30-40 minut in rezultat je super. Škoda denarja za frizerja, no razen če ga imaš prevečuser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 15:04:27   
HuAnita
Ti ta lepa - da ne boš grda ratala enkrat! user posted image  Kot jaz, v nedeljo zvečer barvam lase sama, prej 2x res super uspelo, boljše kot pri frizerki, 3. pa... kot Špelce iz Atomikov bela, katastrofa, vse lasišče peklo za znoret!!! Da ne govorim, kako sem si uničila lase in lasišče! Tako da jaz nimam VOLJE, da še kdaj to naredim doma, denarja - ki sem ga potem itak zmetala za frizerja in preparate, da sem si osušeno grivo za silo spravila v red- pa itak!
Je bila fora, da je bila embalaža ista kot 2x prej, samo notri pa je bila napačna flaška, za pač ibet blont lase, tovarniška napakauser posted image user posted image user posted image   V nedeljo zvečer, 22.00, ko nimaš kje kupiti nove barve?! Tako da kar pogumno, jaz ti samo povem, kaj te lahko doletiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2008 15:14:21   
NAJBOLJŠA
Huanita, ne vem sicer kaj si zmešala,user posted image user posted image sam to ne more bit...Jaz se tudi vedno sama doma, pa sploh ni panike.user posted image
Prilagodiš barvo tvoji naravni, pa je.Res pa je da neki prameni ne pridejo v poštev, ker rabiš peroksid-odstotke...
Jaz ravno sedaj razmišljam, da bi šla mal na rdečkasto.Natur imam temno rjave..Bom sporočila , kaj bo..user posted image
Aja, jemljem pa od Natee, v DM trgovini..če ti kaj pomaga, Nanč.Posvetuj se z puncami tam, so full prijazne.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2008 15:25:54   
janjja
Jaz se vedno sama pobarvam in izgleda prav fajn, edino če si omislim pramene oz. kaj bolj kompliciranega. Drugače pa vedno sama. Res pa je da ne delam nekih ekstremnih poskusov, ponavadi za odtenek, dva temnejše od svojih las.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2008 16:16:47   
ZARA
Jst se tudi sama barvam. S svetlega na temno, s temnega na svetlo ...iz takega na onako, ni da ni. Pri teh barvah res težko zajebeš.

No, razen Huanite...ona je s posebnega oddelka user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2008 16:55:24   
pob@linček
A si bla pobarvana na crno  pa si se na blond pobarvala,a si imela se naravno barvo?

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2008 18:23:18   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55

ah kako paniko delate, pri meni se mama sama pobarva, jaz sem se že tudi sama iz rjave na blond pa je super izpadlo, zdaj me pa moj barva ki nima pojma o barvanju, jaz mu barvo zmešam on pa namaže in mi še lepo zmasira lasišče pa imam ful boljšo barvo kot prej ko me je prijateljica ki je frizerka barvala.

Ona je rabila za to dve uri, moj porabi deset minut ali še manj, da mi barvo nanese gor pa je...potem pa imam sama gor barvo od 30-40 minut in rezultat je super. Škoda denarja za frizerja, no razen če ga imaš prevečuser posted image

Kdo pa dela paniko?user posted image
Jst sem povedala, da na njenem mestu tega ne bi doma počela..itak je pa vprašala za mnenje.
In to je moje mnenje, ane lepotičkauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2008 18:25:16   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Huanita, ne vem sicer kaj si zmešala,user posted image user posted image sam to ne more bit...Jaz se tudi vedno sama doma, pa sploh ni panike.user posted image

o pa je možno, pa še kako...Se je prijateljici tudi to zgodilo, tko, da je zelo zelo možno.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2008 21:23:31   
leaberni
Sama tega ne počet, prosi kakšno prijateljico, ali pa obišči salon, Kot frizerka ti to svetujem. Lase je najbolj za nekaj odtenkov posvetlit, nato pa pobarvati z rjavo.  Za začetek ne preveč svetlo rjavo izbrat. Aja, če imaš narastek, se nesmeš po narastku svetlit, razen če nimaš čisto temen narastek.  

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2008 22:36:05   
Nisaa
če mal obvladaš se lohk sama ni panike tko k je rekla leaberni ,črne moraš posvetlit pač z  gele blancom in hidrogenom 12% ,ker druzga v trgovini ne dobiš(blont barva itak nebo nič posvetlila),pol pa pač rjavo čez vržeš ,pa isto izogibej se narastku  pri svetlenju k bo preveč bel.Aja pa ne preveč dolg gor pustit da jih ne skur,dej srebrno folijo na glavo da hitrej prime pa preverjej vmes...

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu leaberni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.11.2008 23:13:20   
arabela*
iz črne na rjavo jaz sama tud nebi prakticirala.
raje idi k frizerjuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2008 7:41:52   
LoCa
sej jaz se tudi barvam sama doma, vendar na temno.
ko sem pri frizerju omenila, da razmišljam o tem, da bi si jih posvetlila, so rekli, da mi ne priporočajo, ker imam očitno take lase. in sem tudi že sama izkusila to: imam namreč ful zdrave lčase, enkrat pa sem si barvne pramene nrdila in seveda je blo treba najprej pobelit te pramene - no, dokler teh lasov ni blo več sem imela te pramene UNIČENE. sam tolko. mislim, da se ne obnašajo vsi lasi enako, zato js oz. če imaš kaj zdrave pameti, pač ne bi sama eksperimentiralauser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2008 17:59:59   
LLexy
Ker sem ravno v tej branži, ti povem, da se lahko pobarvaš iz črne v rjavo, samo zavedaj se da ti bo črna skozi ravo, še kar ven sekala....barvati se boš morala toliko časa, da lasje prerastejo...

Hujše je iz črne na blond...tu lahko postaneš zelenuser posted image ....barvni krog ti da idalno predstavo o tem...

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?