.ču
|
...tud jes ne bom o pedofiliji,ker kot so že punce povedale so lahko povsod,ne samo v cerkvi:(na žalost.. Sama sem krščena,imam obhajilo,birmo in sem cerkveno tud poročena,..otroka sta oba krščena,sedaj pa se odločam za verouk,ko bo šla ta velika v šolo.. Boste vprašale zakaj se odločam,če imam sama vse narejeno:( ..zato,ker me Cerkev moti kot inštitucija,.. ..saj vera ne uči nič slabega,samo koliko nasprotij se v inštituciji sami dogaja:(žalostno.. Po eni strani učijo in poudarjajo skromnost,po drugi strani pa kar grabijo,kar jim pride pod roke(darovanje denarja v cerkvi,ob krstih in porokah,gozdovi,..) Potem delajo razlike,da človek verjet ne more,ko se tkole o tem pogovarja in sprašuje okrog:( Pa nekoga poročijo cerkveno brez kakršnih koli papirjev oz,zakramentov,in nekoga spet ne:(in nekdo je v eni župniji lahko boter v drugi ne more bit:(nekje mora tud boter imet vse zakramente nekje ni potrebno in je lahko boter brez problema,.. ..pa še in še stvari,da ne naštevam naprej,ker človk samo slabe volje rata.. Učijo,tud da se ne opravlja,ne laže,...greš pa od maše pa une mamce,ki so clo vsak večer pr maši že glave sk stikajo:(in kakšen je ta pa kašen je un,pa kera je zej s temu in kako je un uno pustu:grrr::grrr: In zdej mi povejte,kaj ve o tem mislte,men je to svinjsko:(in to mene mot pri cerkvi...
|