Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dreveneča in boleča roka 17.11.2008 16:39:20
|
|
|
|
Pacota
|
Pozdravljene! To noč in danasnji dan me neverjetno boli desna roka, prsti pa mi celi čas močno drevenijo. Predvsem hudo je, če sedim, še huje, če lezim. Baje je vzrok v otekanju, ki povzroča pritisk na živec, vse skupaj pa po porodu mine. Z otekanjem imam nasplošno zadnje tedne precej težav, so pa bile doslej bolj "lepotne" narave . Tiste, ki imate podobne izkusnje, kako ste rešile to neprijetno težavo? Sem namreč v 36t in ne vem, kako bom še tako dolgo to prenašala.
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 17.11.2008 17:51:36
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Glede na to, da si v 36t, t ne bo treba več dolgo prenašat . In ja, po porodu mine. Pred tem pa.. srečno!
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 17.11.2008 20:00:46
|
|
|
|
kajajaka
|
Tiste, ki imate podobne izkusnje, kako ste rešile to neprijetno težavo? Sem namreč v 36t in ne vem, kako bom še tako dolgo to prenašala. boš prenašala, boš... potem pa res mine. sem imela enak problem, a že od 30 tedna... Mi je v šoli za starše svotovala ščitnike za rolanje za spat - da ne zvojaš v spanju zapestja (meni so prsti mravljinčasti ratali) in je res pomagalo... samo ne me vprašat, kako so me doma gledali
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 17.11.2008 21:17:31
|
|
|
|
N _ B
|
Mine, ko malček pride na svet. Meni se je v 37. tednu pojavil išias. 10 dni sem "spala" (več kot dve uri skupaj je bila misija nemogoče) v dnevni na sedežni, ki je še bolj trda, kot moj jogi v postelji, v polležečem položaju, si zalagala križ, se prestavljala iz enega boka na drugega.....
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 18.11.2008 6:57:42
|
|
|
|
gbranka
|
tudi jaz sem v 36. tednu in imam težave z mravljinčasto roko. Predvse desno. Najhuje je ponoči. Menda bo že minilo, čeprav je zelo neprijetno. Pomaga, če roko spustim ob telesu. Tako da ni nič pokrčena in tako, da ne sloni na dlani in prstih, pač pa na kontra strani. Danes in včeraj ponoči je ta lega pomagala.
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 18.11.2008 9:36:11
|
|
|
|
ninica04
|
tudi mene je pred nekaj dnevi fuuulll bolela leva roka. Prav taki krči, pa mravljinci.... pa je sedaj minilo. Sem pa v 35.t tako da .... bo minilo
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 18.11.2008 10:11:55
|
|
|
|
MILU1
|
Moje težave so bile enake. Vzrok zadrževanje vode v telesu. Danes sem 12dan po porodu in so trije prsti na desni roki še vedno mravljinčasti. Vse mine... enkrat
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 18.11.2008 10:54:21
|
|
|
|
Claudi
|
hmmm no vidm da je tud to eden od simptomov nosečnosti sm v 38. tednu pa tud čutm ''mravljince'' v roki kadar ležim ali spim sm mislna da se to slučajno sam men dogaja, pa vidm da ne
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 18.11.2008 13:04:01
|
|
|
|
acitak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Claudi hmmm no vidm da je tud to eden od simptomov nosečnosti pa tud čutm ''mravljince'' v roki kadar ležim ali spim sm mislna da se to slučajno sam men dogaja, pa vidm da ne js sem pa v 33 t tak da se mam do konca kr neki tednov...in to je prav nadlezno
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 19.11.2008 6:58:22
|
|
|
|
Pacota
|
Da vsaj bolelo ne bi se istocasno. Tudi jaz poskusam z razlicnimi legami, a po dolocenem casu ne pomaga vec, me pa takoj spusti ce vstanem. Zgleda so predpriprave na nocno vstajanje. Vceraj sem kupila proti otekanju caj iz koprive (drugic ga sama naberem) - to noc se ni pomagal. Je katera v ta namen uporabljala njivsko preslico?
|
|
|
|
RE: Dreveneča in boleča roka 20.11.2008 18:09:43
|
|
|
|
Bubble
|
Sem v 36. tednu in imam te težave že 4-5 mesecev. Rešitev med spanjem je ta, da mi roka visi iz postelje. Mravljince prenesem, bolečine v dveh prstih pa ne. Tako da ko me bolečina zbudi, "vržem" roko čez posteljo, da visi. Srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?