|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dreveneča in boleča roka
17.11.2008 16:39:20   
Pacota
Pozdravljene!

To noč in danasnji dan me neverjetno boli desna roka, prsti pa mi celi čas močno drevenijo. Predvsem hudo je, če sedim, še huje, če lezim. Baje je vzrok v otekanju, ki povzroča pritisk na živec, vse skupaj pa po porodu mine. Z otekanjem imam nasplošno zadnje tedne precej težav, so pa bile doslej bolj "lepotne" naraveuser posted image .

Tiste, ki imate podobne izkusnje, kako ste rešile to neprijetno težavo? Sem namreč v 36t in ne vem, kako bom še tako dolgo to prenašala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dreveneča in boleča roka
17.11.2008 17:51:36   
K_a_t_i
Glede na to, da si v 36t, t ne bo treba več dolgo prenašat user posted image . In ja, po porodu mine. Pred tem pa.. srečno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 20:00:46   
kajajaka
Tiste, ki imate podobne izkusnje, kako ste rešile to neprijetno težavo? Sem namreč v 36t in ne vem, kako bom še tako dolgo to prenašala.

user posted image user posted image  boš prenašala, boš... user posted image user posted image

potem pa res mine. sem imela enak problem, a že od 30 tedna... Mi je v šoli za starše svotovala ščitnike za rolanje za spat - da ne zvojaš v spanju zapestja (meni so prsti mravljinčasti ratali) in je res pomagalo... samo ne me vprašat, kako so me doma gledali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 21:17:31   
N _ B
Mine, ko malček pride na svet. 

Meni se je v 37. tednu pojavil išias. 10 dni sem "spala" (več kot dve uri skupaj je bila misija nemogoče) v dnevni na sedežni, ki je še bolj trda, kot moj jogi v postelji, v polležečem položaju, si zalagala križ, se prestavljala iz enega boka na drugega.....

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2008 6:57:42   
gbranka
tudi jaz sem v 36. tednu in imam težave z mravljinčasto roko. Predvse desno. Najhuje je ponoči. Menda bo že minilo, čeprav je zelo neprijetno. Pomaga, če roko spustim ob telesu. Tako da ni nič pokrčena in tako, da ne sloni na dlani in prstih, pač pa na kontra strani. Danes in včeraj ponoči je ta lega pomagala.

lp
Branka

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2008 9:36:11   
ninica04
tudi mene je pred nekaj dnevi fuuulll bolela leva roka. Prav taki krči, pa mravljinci.... pa je sedaj minilo. Sem pa v 35.t tako da .... user posted image user posted image user posted image bo minilo

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2008 10:11:55   
MILU1
Moje težave so bile enake. Vzrok zadrževanje vode v telesu. Danes sem 12dan po porodu in so trije prsti na desni roki še vedno mravljinčasti.

Vse mine... enkratuser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 10:54:21   
Claudi
hmmm no vidm da je tud to eden od simptomov nosečnosti user posted image
sm v 38. tednu pa tud čutm ''mravljince'' v roki kadar ležim ali spim
sm mislna da se to slučajno sam men dogaja, pa vidm da ne user posted image

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2008 13:04:01   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: Claudi

hmmm no vidm da je tud to eden od simptomov nosečnosti user posted image
pa tud čutm ''mravljince'' v roki kadar ležim ali spim
sm mislna da se to slučajno sam men dogaja, pa vidm da ne user posted image

js sem pa v 33 t tak da se mam do konca kr neki tednov...in to je prav nadlezno

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2008 6:58:22   
Pacota
Da vsaj bolelo ne bi se istocasno. Tudi jaz poskusam z razlicnimi legami, a po dolocenem casu ne pomaga vec, me pa takoj spusti ce vstanem.
user posted image user posted image Zgleda so predpriprave na nocno vstajanje.

Vceraj sem kupila proti otekanju caj iz koprive (drugic ga sama naberem) - to noc se ni pomagal. Je katera v ta namen uporabljala njivsko preslico?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2008 18:09:43   
Bubble
Sem v 36. tednu in imam te težave že 4-5 mesecev. Rešitev med spanjem je ta, da mi roka visi iz postelje. Mravljince prenesem, bolečine v dveh prstih pa ne. Tako da ko me bolečina zbudi, "vržem" roko čez posteljo, da visi.  Srečno user posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2008 14:21:21   
Pacota
Zanimivo! Bom preizkusila to noc. Sem pa to moc kar ok spala, ce sem imela zapestje lepo ravno in prste sproscene (ne stegnjene in ne cisto skrcene).

No, od vceraj naprej imam problem tudi s tem, da so mi vsi cevlji pretesni (zal ni sezona natikacev). Gleznje imam kot slon, prste pa kot klopeuser posted image .

(odgovor članu Bubble)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?