|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beli tok
17.11.2008 14:36:13   
Anonimen
Pozdravljene punce,

sem v 7. tednu user posted image in imam povečan beli tok (povečan je bil že pred user posted image ). Zanima me ali je kaj narobe oz. je to normalno?
Hvala vam v naprej ter lep dan vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beli tok
17.11.2008 15:03:03   
manna
Jaz ga imam konstantno že 7 tednov, sem pa v 11. tednu. Mislim da je normalno, saj tako tudi piše v knjigah, pa tudi G je rekla da je vse v redu. In tudi bris, voda in kri so bili normalni. Skratka - brez skrbi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 15:11:22   
Anonimen
Najlepša hvala. Sem pomirjena zdaj.user posted image

Lepo nosečnost ti želim!!

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 15:24:24   
Blueeyes
tudi jaz imam beli tok, zdej že kr nekaj tednov... nič ni narobe, me pa vessno moti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 17:20:16   
copka
Ga imam od zacetka nosecnosti (sem v 17t). G pravi, da ce ni pekocega obcutka, bolecin ali groznega smradu, da je beli tok nekaj cisto normalnega.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 18:52:56   
Anonimen
Normalni pojav!

V primeru, da bo izcedek zelo obilen ali pa krvav, se oglasite pri ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 16:12:04   
milenci
Meni je moja gin. svetovala uporabo FLORAGYN vaginalne globole za uravnavanje in vzpostavljanje naravnega ravnovesja vaginalne flore. Izcedek se je občutno zmanjšal. Kupiš jih v lekarni brez recepta in so povsem varne v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?