|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Flaška na sprehodu
17.11.2008 14:04:58   
AnciM
Pozdravljene,

Zanima me, kako rešujete problem flaške na sprehodu - trgovine - obiski... kjerkoli. Predvsem bi rada dobila kak praktičen nasvet, kako pogreti mleko. Sedaj ko bo zima in bo mali že malo večji, bi rada šla kam na izlet za dlje kot 2-3 ure. Pa nevem kako bi rešila ta problem. V termovki mi zdrži toplo mleko le 3 ure (zadošča samo za en vmesni obrok - bolje kot nič user posted image ). Da bi pa natakrje kar naprej prosila ... ne vem.

Kako ve rešite ta problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flaška na sprehodu
17.11.2008 14:06:24   
Petraa
Dam vročo vodo v termovko,mleko v prahu imam posebej in to je to.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 14:07:27   
ninini
isto in sploh ni problema.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 14:09:01   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Tako sem jaz reševala, če sem šla za dalj kot 3 ure (drugače aventova torbica drži tud 3 ure), pa za celodnevna potepanja, obiske,morje,...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 15:14:04   
ZvezdicaZaspanka

Tudi jaz delam tako. Topla voda v termovki (toliko topla da lahko že pije), mleko imamv posebnih dozicah, dozice napolnim s primerno količino (npr. za 150 ml kolikor spije naenkrat), dozico dam v flaškico in ko je lačen zlijem vodo iz termovke in dodam mleko ...in spije. Poleti sem imela še termo torbico...samo zdaj ne zdrži prav dolgo, tako da se ravno ne splača - mogoče le za krajši sprehod. Imam pa vse od Tommee Tippee ... in sem ful zadovoljna.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 19:55:51   
kajajaka

enako...

da ti pa termovka drži samo 3 ure... A misliš na termos torbico za flaško? Te so res en K. vredne. Imam (Mam)jo za čaj, pa je po 2 urah že mrzel. Vodo imam v termos steklenici, mleko v avent dozirni posodici (na sliki zgoraj, modra) in je super - zmašaš ko rabiš. 3 ure staro mleko jaz mali ne bi dala (če ostane, ga spijejo mačke...) njej pa naredim novega. Mleko ji dam maksimalno še po 1 uri, najraje še to ne.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 22:08:58   
botrca

točno tako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 1:57:33   
ČebelicaMaja
jaz imam pa poleg termovke z vročo vodo, še flaško mrzle vode in to dvoje pokombiniram- vedno je dobra temp. tudi, če se v termovki že malo ohladi voda...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2008 7:56:14   
ANIME
jaz tudi svoje načrpano mleko pogrejem do primerne temperature in dam v termovko

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2008 11:00:04   
ronja
Nimam izkušenj iz 1. roke, ker mi ni bilo treba, sem si pa zapomnila eno idejo od prijateljice, ki se mi je zdela super (ona ni mogla dojit): ko kam greš, vzemi sabo v lončku mleko v prahu in v termovki toplo vodo, ravno prave temperature (ali mičkeno višje, če je zunaj zelo mraz), potem pa to kar na licu mesta zmešaš in dobiš mleko ravno prave temperatureuser posted image . Njej super deluje, pravi da ni nič bolj komplicirano kot dojit.
Vodo lahko namreč vzameš s sabo tudi bolj vročo, pa ne bo nič narobe, potem pa flaško malo pretreseš, na mrzlem zraku se bo tako hitro ohladilo do prave temperature... Pa kupi si one dobre termovke, take kovinske od zunaj, te precej boljše držijo temperaturo kot razne otroške variante...

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?