Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
IMN, nosečnost ali kaj drugega? 17.11.2008 11:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Imam en problem in upam, da mi bo katera lahko pomagala. ZM sem imela v prvih dneh oktobra. Cikle imam na okoli 35 dni in v začetku novembra sem naredila dva testa, ki sta mi oba pokazala . Nekaj dni kasneje se mi je začel rjavi in nato krvav izcedek. Od začetka izcedkov je sedaj že 10 dni. Najprej nisem imela nič bolečin, včeraj me je pa začelo še močno boleti in količina krvi se je povečala, ampak še vseeno ni tolikšna, kot običajno pri mojih M. Bolečine so bile takšne kot pri M, nekajkrat pa me je še piknilo. Od bolečin so me bolele še noge, križ in kolena. Bila sem pri g prejšnji teden, naredil mi je UZ in rekel, da nosečnosti ni videti. Ok, s tem sem se sprijaznila. Rekel mi je tudi, da naj danes naredim test in če bo naj jutri ponovno pridem. In danes mi je test pokazal tako očiten in hiter plus, da me sedaj skrbi, kaj je to (ko sem prvič delala, je bil rahel). Bojim se kakšne IMN. Zanima me, če pri IMN bolečine konstantno trajajo? Ker mene je včeraj popoldne zelo bolelo (malo je manjkalo, da nisem šla na urgenco, tablet pa nisem vzela, da mi ne bi prikrile kakšne hujše, nevarne bolečine, ker ne vem, kaj je). Zvečer se je umirilo, zjutraj ni bilo nič, zdaj me pa spet začenja bolet. A ima katera podobno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: IMN, nosečnost ali kaj drugega? 17.11.2008 12:25:45
|
|
|
|
hubi
|
Na začetku bolečine pridejo in grejo. Ne čakaj, pokliči ginekologa in zateži. V zadnji fazi lahko tudi izkrvaviš v trebuh. Spremljati ti morajo rast nosečniškega hormona v krvi. Pri normalni nosečnosti se podvaja, pri imn pa rahlo raste. Sako situacijo se ni za hecat. Kliči.
|
|
|
|
RE: IMN, nosečnost ali kaj drugega? 17.11.2008 15:10:27
|
|
|
|
severnica77
|
Jaz ti tudi svetujem, da greš čimprej na urgenco. Pri meni je bila bolečina na začetku le tu in tam imela sem rahel rjav izcedek, potem pa je bolečina postala vedno močnejša, niti vstat se nisem mogla in je bila IMN. Te pa nočem strašiti, le preveri kako in kaj je na stvari, ker po drugi strani, ko sem bila pa drugič noseča, sem imela spet rjavkast izcedek pa nekaj me je rezalo po trebuhu ampak je bilo vse o.k. celo nosečnost in porod.
|
|
|
|
RE: IMN, nosečnost ali kaj drugega? 17.11.2008 15:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vama za odgovore. Stanje se je umirilo, čutim še šibke bolečine, tudi dopoldne ni bilo tako hudo kot včeraj popoldne (niti senca tistega). K G grem jutri zjutraj, če me še enkrat tako napade, kot včeraj, pa kar danes na urgenco. Če bi bila noseča, bi bila v 5-6 tednu, ampak nimam nobenih drugih znakov, razen plusa. Delala sem CB. Edino apetit imam na nuli, ampak to verjetno zaradi živcev.
|
|
|
|
RE: IMN, nosečnost ali kaj drugega? 17.11.2008 16:05:54
|
|
|
|
ledenka
|
prej kot pri 6 tednih se redkokdaj lahko vidi nosečnost na UZ. pri močnih bolečinah pa pojdi kar lepo na urgenco ali k tvojemu G, bolje to, kot da se ti karkoli zaplete.
|
|
RE: IMN, nosečnost ali kaj drugega? 18.11.2008 9:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Da povem kako je bilo... Sem bila zjutraj pri G, njihov test mi je pokazal negativno (res ne vem, zakaj moji testi kažejo pozitivno, njihovi pa negativno ), naredil mi je UZ in povedal, da se mi maternica čisti in da se mi je verjetno nosečnost začela, pa je propadlo zaradi kakšne napake. Čez en teden moram spet pridet na kontrolo, če bi imela pa še kakšne bolečine, pa takoj. Zdaj na srečo nimam več bolečin, krvavitev je pa primerna za 3 dan M. Upam, da se bo s tem tudi zaključilo in da bo naslednji poskus uspešnejši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?