|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Življenje v Celju!
17.11.2008 9:49:00   
Zanica
Pozdravljene Celjanke!

Midva sva se odločila preseliti v Celje, za podjetje sva že nadjla prostore in skladišče, še stanovanje je ostalo.... Ker ne poznam Celje, samo parkrat sem bila tam, zanima me kako vam je všeč življenje v Celju?
Npr. ali se lahko dobi vrtec (imamo hčerko 1,5 leta), katerega bi mi priporočale, kateri del Celja je fajn za živet da je v bližini narava, ker imava še dve psički... Je v bližini kakšen bazen? Fitness?
Morala bom spoznati nove ljudi-najti nove prijateljice.... V naprej hvala za nasvete!

Vaša bodoča Štajerka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Življenje v Celju!
17.11.2008 10:32:32   
Zanica
noben?user posted image

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 10:40:10   
lutka
Saj bi ti odgovorila , ampak jaz v Celju ne bi več živela. Sem bila 9 let Celjanka , živela sva pa v Novi vasi. Za vrtec ni bilo problema, kje je pa najboljše živet ti bojo pa verjetno druge odgovorile. Ko sem bila jaz še v Novi vasi je bilo še kar nekaj zelenic, zdaj je pa itak vse pozidano user posted image

Malo še počakaj saj je kar nekaj Celjank na RR, pa ti bojo odgovorile user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 10:44:03   
Zanica
Hvala za odgovor, za vrtec sem že gledala, na splošno, mislim da ne bo problema z vpisom. Bom prvo videla kam se bova doselila, pol bom poiskala tapravi vrtec! Razen če je kakšen katerega bi mi res odsvetovali.
Se pravi Nova Vas ni za tiste ki imajo pseuser posted image . Gremo naprej...

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 11:53:15   
kajalin*
Zanica,Celje se samo zida,zida,zida....Imaš v Novi vasi še malo zelenega,če ne pa greš malo ven,proti Šmartinskem jezeru.Ne vem kje kupujeta stanovanje,v mestu imaš mestni park,Savinjo,sprehajalno pot do visečega mosta...Če bi js izbirala kje bom kupila stanovanje v Celju,bi se izogibala ravno Nove vasi in Hudinje.Ne živim več v Celju,ko pa sem sem živela na Otoku,kjer sem imela par metrov do sprehajalne poti za mojo psičko.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 11:56:34   
skuštrana
Glej, tukle so celske čveke pa vprašaj user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Celjske_in_okoli%C5%A1ke_%C4%8Dveke%2C_2%25_del/m_3029772/tm.htm

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 12:21:04   
Zanica
joj hvala, bom copy+paste na ta forum!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 12:31:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2008 12:54:02   
Arwenko
Hmmm...najlepši del Celja, ga skoraj da ni ne. Sploh ta konce Hudinja, Nova vas jaz niti približno nebi šla. Jaz sem iz Maribora priseljena v bližnjo okolico Celja - Škofja vas, pa mi je kr ok, tudi za pse (imamo 4) mi je kul, skratka ta naš del proti Vojniku, Ljubečna mi je ok, ampak bog ve kaj tudi ni. Fajn z vidika psov so sprehodi ob Savinji...pa mislim da tam okoliš Otok kolko tolko hvalijo, najbolj luštno je pa za moje pojme Jožefov hrib, ampak temu primerno drago, pa večinoma so hiše, ne stanovanja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2008 14:40:00   
Zanica
Joooj, kar 4 štiri (to je 16 tačk!) Kakšne pse pa imaš?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2008 15:05:24   
Arwenko
Glej sliko - višavce, sem vmes vprašala še svojega moža, on je od tukaj, pa pravi, da po njegovem pridejo v poštev še Ostrožno, Lava in novo Celje (to je baje proti Žalcu nekje, nebi vedla točno) - to glede tvojega prvotnega vprašanja. :)

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2008 15:11:19   
madela
Jaz sem iz Celja in sicer iz Nove vasi. Pred tem pa sem živela na Hudinji.Tore na obeh mestih,ki jih omenjate,kot slabo lokacijo.
Kar se tiče sprehajanih poti za kužke,bi rekla,da je tega v Celju bolj malo,razen tam pri Savinji. Meni je lokacija na kateri živim zelo všeč. Vrtec imam pred blokom,trgovino preko ceste.Imamo pa tudi dokaj veliko zelenice za otroke(lahko bi sicer dodali še kakšna igrala user posted image ) s toboganom in gugalnico. Ker je zelenica dokaj velika jo uporabljajo tudi za sprehajanje kužkov. Na hudinji pa tudi jaz več ne bi bila. Sem živela v prtličju in celi 2 leti nisem dobro spala. Vse se sliši,promet,odprte gostilne,ki imajo muzko do fulla user posted image
Odvisno pa je od posameznika kaj pričakuje. Jaz sem že od malega mestni človek in sem navajena,da imam vse pred nosom,ljudje,ki pa so živeli kje na obrobju mesta ali na vasi,pa si morda želijo bolj mirno okolje za svoj dom.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?