|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
29.3.2005 6:59:24   
CIPRESA
Pa se spet prestavimo malo višje.
Meni je kar malo žal ker je praznikov tako hitro konec pa tako fajn je blo. Pri meni se ta fajn pozna zudi na KG saj smo sedaj pridelali že +7KG, trebušček pa veeeliiiik.
Drugače pa vse O.K. za enkrat čakam pa na pregled ki ga imam ob 7h zjutraj v petek 01.04., in se sploh nič kaj ne veselim saj veste moja G je tako SUPER da me bo spet kaj zamorila.
Pa še bris mi bo vzela je rekla in me kar malo skrbi da ne bi bilo to kaj narobe za našo :duda:.

Kaj pa ve kako vam rastejo (trebuščki) :duda:??????

LP CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
29.3.2005 8:30:44   
malika
A še kar nisi menjala tvoje gin?

glede brisa ne skrbi, meni os ga tudi vzelo preventivno, ampak je bilo vse OK.

Drugače meni moj buš tudi vele hitro raste; kile so se hvalabogu malo ustavile, ma so letele s svetlobno hitrostjo. Zdaj imam 8 kg plusa.

Drugače pa se mi zdi, da mu ful dol tišči in skoz imam občutek polnega mehurja, ker mi mali/a skače po mehurju.

Joj še malo :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
29.3.2005 8:32:58   
ery
Ojla CIPRESA.

Tudi jaz imam pregled oz.posvetovalnico v petek. me prav zanima koliko sem se zredila :). Trebušček se je pa zelo povečal v zadnjem tednu. Tko da nobeden več ne mora zgrešit, da sem :nosecka: srečka.

Drugače sem pa tudi jaz jedla kot nora in moram ta teden biti bolj na sadju in zelenjavi.. da se prečistim. :)-

Uživajte nosečke!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
29.3.2005 8:53:17   
Grascakinja
Ojla bejbe in vaše bejbike!

Včeraj mi je kolegica merila obseg okoli pasu in glej ga zlomka, dosegli smo 100 cm!!!!:bravo:

Na kilah smo pri 5,5 + pol kile praznične lenobe, pa upam, da bo šla zdaj dol, če ne pa tud prav, pa enkrat drugič! :)- Če bo G kaj penila, jo bom pa nazaj!!!

Bejbi je na spidu in brca, da je joj. Najboljša humoristična nadaljevanka je, ko ležim na kavču in opazujem valove na trebuhu! :duda:

Cipresa, ne se sekirat zaradi brisa, tudi če bo II, bejbiju ne bo nič narobe. Varno zaščiteno detece lepo plava v par ovojih pa maternici pa vodiki, tako da ni panike. Spremembe na materničnem vratu so med nosečnostjo pogoste, večinoma neškodljive. Zdravit te pa tako ali tako ne morejo med nosečnostjo, tako da se res ni treba zdaj za prav nič sekirat!!!

Ta vikend sem spet malo zapravljala za cotke za bebiko...

Lep deževen dan vsem pa lepo božajte buške!

Pupa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
29.3.2005 9:17:19   
Tina31
Jaz pa imam +9 kg
14.4. grem v laboratorij dati kri in vodo.Sem Rh negativna, pa bom kmalu dobila injekcijo.
18.4. pa imam redni pregled.
Cipreska, tut jest mam eno ENA-A ginekologinjo v lj.porodnišnici.Živa tema.Se mi zdi, k da bi ji šla fejst na živce, al kej tacga.
Zoprna baba, na vsake toliko časa pa prav osladno prijazna.
Ko sem rojevala prvič, me je prišla celo 1x na hitr pogledat v porodno.Po porodu pa tudi 1x ni prišla k meni, pa sem bila 10 dni v porodnišnici zaradi zlatenice in moje simfize.
Tako, da sva na istem.
Ko bom noseča tretjič, definitivno menjam G.!
Lep dan, pupike,
Tina 26T

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
29.3.2005 9:32:58   
Romcka
halo pupe:)
raje se po teh praznikih ne tehtam:) sem malo velikoooo prevec jedla..pa vse je tok disalo...:pujs:
moj busi se tudi ze a avijona vidi:nosecka:
me pa zadnje cajte ponoci boli hrbet...kriza...se kr ne morem nastimat- z vsemi poustri...sem pa pogruntala, da v avtu pa cist kamot spim v polsede - tak da sem ze mojmu rekla, da ce me kdaj ponoci ne najde, da spim v garazi:)
a ma se kera te probleme?
pa me prav zanima ce kera ve za kake vaje za hrbet?
enga lepga pozdravcka vsem:)
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
29.3.2005 9:44:58   
Anonimen
:bravo: cipresa :bravo: brez tebe bi julijke kar izumrle :)-

Pa daj zamenjaj že 1x to svojo G, ker zdej gre pa že meni na živce, :hudicek: babji!

No, pridelali smo +6 kil, trebušček je čeden za znoret...itak sem šla v Clarka po tiste hlače in zgledam čist preveč sexy :ups:

V četrtek greva v Ikeo po posteljico in še par drugih stvari za našega fanta korenjaka :love:

Ej, punce moje...a veste, da je sam še TRI mesece? (no, za tiste, ki bomo rodile na začetku julija) :bravo: :bravo:
Sicer bi jaz rada rodila 30.6., ker mi je ta datum tko faaajnn...pa še en teden prej je :)- :)-

Uživajte drage dame ... pa tisto naše srečanje JULIJSKIH SREČK :nosecka: bi res lahko organizirale :bravo:

T.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
29.3.2005 10:03:00   
pravljica
pri men že kr neki časa ne morjo falit, da sva dva :)-
obseg je 101 cm, kg pa še vedno 6+...naj kar ostane tako še en čas, čeprav se na zunaj vidi več kot to
bolečine v medenici, al kaj jaz vem, kaj je tisto spodaj, so grozne...ponoči se komaj obračam, zjutraj pa komaj zlezem v sedeč položaj
trebuh mi tu pa tam otrdi...najprej sploh nisem vedela da je to ta čuden občutek v trebuhu, ki me vsake toliko časa oblije (kot da se mi bejbek upre v trebuh :zmeden: ), ampak potem sem slučajno prijela za trebuh ki je bil čisto trd...zdaj pa to vedno probam, ko začnem čutit...boli pa ne
pregled imam v ponedeljek...komaj čakam :)

hja, še 3 mesecene, ampak ne vem zakaj imam fiing da bo prej 9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
29.3.2005 10:06:57   
Dari

Ojla ženskice!
Jaz sem se tud med prazniki zredila :grrr: - zdaj imam +6kg. Če pa je tko pasalo jest. :duda: tud vedno bolj nori in zdaj je tud meni začel skakat po mehurju. Najbolj smešno pa mi je ponoči, k se mi zdi, da mi cel trebuh premika. Pa če že ne brca na ful se pa samo premetava, da me kar kot malo zgečka po trebuhu. 9nebesa
Glede :kava:. Kako pa imate čas tiste, ki ste za to da bi se dobile? Bolj popoldne al kdaj? Jaz predlagam datum 6. april (drug teden v sredo) ker imam pregled pri G in bom vzela kar bolniško, pol pa v Ljubljano v šoping :bravo: pa na kofetke z vsemi prjatli, bivšimi sošolci...

Lp pa res upam da se vidimo :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
29.3.2005 11:23:46   
CIPRESA
G še nisem menjala, ker mi pač ona piše bolniško, pri meni je malo bolj zakomplicirano zaradi bolniške, ker drugače po drugi poti ne bi bila na bolniški ker je vse O.K., ker pa sem na zavodu zaenkrat, pa je ta G že od začetka rekla da če sem pa na zavodu (če so me vrgli ven iz službe), mi bo pa kar pisala bolniško, da bom potem lahko do konca (do porodniške) na bolniški in bom lahko potem dobivala porodniško. MAL ZAKOMPLICIRAN. Tko da kar se tega tiče je super, kar se pa tiče pregledov pa saj veste.

Nekaj me zanima MECENO se že kar nekaj časa ni javila, a jo tudi ve pogrešate????

CIPRESKA:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
29.3.2005 11:30:21   
Dari
Jejhata, pa res - Meceno se nič več ne oglasi. Mogoče ji pa internet ne dela?
Daj Meceno, javi se!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
29.3.2005 16:41:08   
petraCBU
Katera je že rekla, da gre po inekcijo, ker je RH negativna? No ja, jaz sem tudi in moram tudi sredi aprila to opraviti. Se mi pa zdi, da so včasih bolj komplicirali s tem, al se mi sam zdi? :zmeden:

Mi smo v redu, zadovoljno se kotalimo po svetu in predemo čas.

Ja, res bi se lahko dobile! Se z veseljem pridružujem, če bo to v LJ ali vsaj okolici! Kar zmente se, čas imam jaz skoraj vedno! :)
P.
P.S.
A še kateri šunka in potica iz ušes gleda?...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?