ronja
|
Če malo karikiraš Pušenjaka oziroma pregledaš njegove odgovore med.over.net-u bi pisalo nekaj v stilu "Ženska, ne kompliciraj in idi drsat!" Arwenko, meni je prav Pušenjak napisal, da ne smem it rolat, ker je velika možnost padcev, z drsanjem je pa isto... Sem potem naprej težila, a če ne padem, pa lahko rolam, pa je rekel, da če vem, da ne bom padla, lahko. No, sem nekaj časa še lepo rolala v službo prejšnjo nosečnost, potem sem bila pa itak tako bolana, da sem še dihala komaj. V tej nosečnosti sem do krvavitve počela vse, po njej pa nič več, ker nisem niti mogla, niti smela... Na drsalkah sem bila jaz zelo ziher, pa sem si vseeno parkrat kaj zvila - ko so se DRUGI vame zaleteli... Ona pa bo tam s tropom malčkov, ki se bojo zaletavli vanjo... Sicer je pa s splavi tako: en del jih je res zaradi genetskih napak in pri teh nimaš kaj. Je pa še drugi del, ki jih izzovemo s pretiranimi napori - slučajno vem iz izkušenj... In teh se pač lahko ognemo... Vem, da če bi jaz letos upoštevala nasvete, da lahko počnem karkoli, če bo bo, če ne, pa pač ne, potem ne bi več bilo! Ker me je bolelo svinjsko, samo da sem naredila 100m peške! In če ne bi imela pametne g., ki mi je lepo povedala, da ga nimam kaj srat in ne smem dvignit nič, razen polne žlice (ko sem se v 1 mesecu 4 kg zredila, pa je rekla, da naj bo še žlica napol polna )... potem moje punčke ne bi več bilo... kadar ne ubogam, boli. Kadar preveč ne ubogam, imam krče, zadnje čase pa še popadke, ki so me zadnjič lepo že odprli za 2 centi, čeprav mam še več kot 1 mesec do roka... Tak da ni čisto tako, da lahko noseča ženska dela, kar hoče oz. vse, kar lahko nenoseča, na žalost. Sem bila popolnoma tega mnenja zase, pa me je rahlo spametovalo (vsaj malo ). Rentgen je pa v zgodnji nosečnosti še bolj nevaren kot na koncu...
|