|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodene koze - 2x?
15.11.2008 20:27:02   
kepa*
Našemu štiriletniku so se po koži začeli pojavljati drobni mehurčki. Ima jih do zdaj kakih 5. Najprej je dobil 2 na vratu, zdaj pa ima še 2 na nogi in 1 na bradi. Drugače bi seveda takoj posumila na vodene koze, vendar jih je pred letom in pol že prebolel.
Zdaj pa nimam pojma, kaj bi to bilo. Mehurčki so kožne barve in mali pravi, da ga nič ne srbijo ali bolijo.
Ravno tako ne kaže kakih drugih znakov bolezni, je normalno aktiven in živahen, brez povečane temperature.
Je možno, da bi imel ponovno vodene koze ali pa gre za kakšno drugo bolezen? Katero?

Danes ga ne mislim vozit k dežurnemu, ker je z njim vse ok, seveda pa bom opazovala nastajanje novih mehurčkov in ga peljala jutri ali pa v pon.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodene koze - 2x?
15.11.2008 23:03:28   
mily
Ja, je možno, da ima dvakrat. Čeprav pravijo, da se vodene koze preboli samo enkrat in si imun, ampak v redkih primerih ni tako. Moja sestrična jih je tudi imela dvakrat. Potrjeno od pediatra.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2008 6:53:27   
NatašaOJ
Ja je možno. Moj tastarejši (5 let), jih je imel 2x. Prvič je bil star 3 leta, je imel zelo malo pikic in visoko vročino. Pri štirih letih pa ogromno pikic in brez vročine. Je P rekla da so se mu ponovile, ker je imel prvič blažjo obliko (premalo koz?).

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2008 7:41:16   
Anonimen
Mi smo zadnjič imeli tudi podobne mehurje - mogoče je boljši izraz trda bulica. Se pa razlikujejo od vodenih koz. So jo pregledali trije zdravniki in ne da bi poznali mnenje drug drugega rekli, da so koze.

Te naše koze so se potem spremenile v lišaje.

Koze je sigurno prebolela, ker sem jih od nje dobila tudi jaz.

Najboljše, da počakaš. Meni se je bolj zdelo kot da jo je nekaj pičilo, mogoče kakšna alergija.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 16.11.2008 7:42:09 >

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2008 19:08:04   
pajek
Mi smo imeli ta teden v vrtcu predavanje pediatrinje. Povedala je, da se vodene koze in škrlatinka lahko prebolijo večkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2008 19:18:46   
Felicita
še ena, ki je imela norice oz. vodene koze 2x... in to obakrat enako močne. samo če tvojega malčka ne srbijo, nima vročine in se ne počuti nelagodno... potem verjetno niso. lahko je praktično karkoli od alergije do kakšnih pikov, lokalne okužbe,...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 20:50:38   
kepa*
No, naj samo povem, da niso vodene koze, saj so se ti mehurčki posušili in so zdaj skoraj nevidni. Ni jih pa dobil tudi nič več. Verjetno je šlo res za kako alergijsko reakcijo.

Hvala za odgovore.

Letos pa bo!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.