Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 19:33:19
|
|
|
|
HuAnita
|
Hu:hudicek:Anita tudi :nosecka:, samo po trebuhu! Evo, jutri začnem!!! Bo še kdo mislil, da nosim že naslednjega:(
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 19:36:57
|
|
|
|
india
|
Pikaču, drugič nas opomni pred praznikih, ne pa da me sedaj,ko si ravno hočem it iskat potico, trkaš s slabo vestjo:)-:)-:)-:)-:)-. Do konec tedna sploh ne grem blizu tehtnice!:grrr::grrr:
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 20:14:34
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz nič več:( Ne maram mesa, in kamor pridem mes in potice pa pirhi:grrr::grrr::grrr: Sem sedajle ravno po večerji. Sem jedla juhico, pa skledo koruzne solate:bravo::bravo::bravo::bravo: Komaj čakam da bodo navadni dnevi, da se spet normalno je, ker tale meso, mi gre že vonj na živce. :zmeden: Is something wrong with me?;)
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 20:41:51
|
|
|
|
.ču
|
MISKA01,kaj sm pa jes zej tle kriva:zmeden:kaj nej opomnem:zmeden: ...a res preveč tle gor visim,da vsem po glavi skačem...:zmeden2:
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 20:42:41
|
|
|
|
tjaga
|
Pred prazniki: preveč :zmeden: Po praznikih: še več od preveč :zmeden::zmeden: :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 20:58:09
|
|
|
|
polona2
|
Ah,ne sprašuj, državna skrivnost :)...
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 21:18:17
|
|
|
|
SANDY
|
jest pa niti enega pirha nisem pojedla..mi ne paše..sem pa ene tri konce potice za zajtrk vsak dan..imam pa PMS, tko da sem dons eno bomboniero že zmazala :hudicek:
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 21:18:27
|
|
|
|
lin
|
A mi verjamete da sem v dveh dneh kr sama 4 velika kinder jajca pojedla poleg,jajc,peciva,in malih jajčkov?????????? Ja res sem in se počutim tudi 10 kg težjo!:zmeden:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2005 21:20:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 28.3.2005 21:20:23
|
|
|
|
lin
|
pupica $TIA meni zdaj za praznike tudi meso smrdi:zmeden:,danes za kosilo smo melipiščanca in krompir v pečici pa se ga nisem niti dotaknila,zakaj ?nevem! Nisem vegi!
|
|
|
|
Teža pred in po praznikih 29.3.2005 7:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja teža gor in dol! ;) Jutri začnem z 90.dnevno presnovno dieto - hočem težo kot je bila pred :duda: ! Sem pa trma, ne? :) l.p. Tassy
|
|
|
| Stran: [1] |
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!