Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 14:57:16
|
|
|
|
miska2004
|
Zdravo Tinka, kako si vedla da to tudi mene zanima;) RAvno danes sem razmišljala, da vas moram povprašat na to temo, sicer mene v prvi fazi zanima, katere vitamine naj :love: papca?! Jaz sem mu zadnjič kar Unicap kupila, je vse noter... Tinka, upam da ti bo katera, ki ima izkušnje, odgovorila, jaz jih namreč še nimam. Tudi jaz vam želim vsem lep dan :metulj:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 14:59:38
|
|
|
|
GoYa
|
Moj jih konzumira od lanskega avgusta. Ko jih zmanjka, reče: jst bi še :)- In mu grem pač kupit. Nimam pojma, če je dobro po določenem času prekinit :zmeden::zmeden: Samo moj nima slabši spermiogram, moj ima zelo slab S. Tako, da ne vem, če mu vitamini sploh kaj pomagajo. Že ene 2x sva rekla, da bi šla za foro ponovit spermiogram, pa nič od tega. :zmeden2:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 15:02:35
|
|
|
|
miska2004
|
GoYa, kaj pa konzumira? :)- Mislim katere vitaminčke?
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 15:06:05
|
|
|
|
GoYa
|
Čaki grem iskat škatle:) Evo: cink, Q10, B12 in selen. Vse dobiš v DM. Si je naštimal pa tako, da pije po 2 stvari na dan. Npr. danes Q10 in selen, jutri cink in B12, itd. Baje pa je zelo dober tudi vitamin C 8)
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 15:09:11
|
|
|
|
miska2004
|
A to so štiri različne škatle? Uf, to pa je že kar obveznost ;) Hvala
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 15:17:44
|
|
|
|
GoYa
|
Ja, 4 različne škatle 8) Je že rutina, ne obveznost :)-:)-:)- Zjutri po zajtrku še desert v obliki kapsul :)-
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 15:27:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo mene:) Tudi midva bi verjetno morala it ponovno na spermiogram, ker sva bila samo enkrat in mogoče mu zdej teh dodatkov sploh nebi blo več potrebno jemat:zmeden: Tudi moj možek jih je že kar nekaj časa, približno pol leta, mogoče celo več:zmeden: Jemlje pa koencim Q10, cink in vitamin C, vsako po eno na dan. Tudi pri njemu je že rutina in jih povsod jemlje s sabo:)- LP, Tinka
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 20:13:18
|
|
|
|
miska2004
|
Tinka in GoYa, kje sta pa zvedle, kaj naj bi bilo priporočljivo? Sem razmišljala, da bi Reša povprašala, kaj priporoča... Tinka, kakšne vitaminčke pa tvoj papa? Q10 in cink, iste kot od GoYe? Kaj pa vitamin C (od koga, kako se imenuje)? Moj :love: ima jutri drugi spermiogram, držta pestke da bo boljši kot prvi :angel: Hvala :miska::rozica:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 20:17:00
|
|
|
|
Anitka
|
Sem našla listek na katerega sem si "nekoč" zapisala kaj papcati in kje najbolje dobiti te zadevščine: koencim Q10 (Pharmanord-ov) - v lekarni; vitamin C - 500mg (Plivit-ov) - v lekarni; cink - v DM; B12- lekarna; selen - lekarna Baje jih bomo tudi pri nas začeli malce konzumirat.:)-:)-:)- Pa pa, Anitka:pika:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 20:18:18
|
|
|
|
Anitka
|
Miska za tvojega pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: A greš z njim?
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 20:19:59
|
|
|
|
miska2004
|
U hvala, grem v nabavo takoj jutri. Revež še ne ve, kaj ga čaka ;):)- Ja, grem z njim, ja. No, saj bova lepo doma opravla tisto zadevo, in lonček samo nesla tja - bo verjetno malo lažje kot pa tam v WCju, na silo nekaj... Hvala za :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 20:22:45
|
|
|
|
Anitka
|
No bo pa poleg vsega tega še malce vroče jutri, a ne?;););) :pika:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 28.3.2005 21:53:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
Miška jst vse skupaj kupim v DM-u, se mi zdi nekako še najceneje, ker moj noče pit šumečih tablet C-vitamina, pa so take v DM-u najceneje;) Anitka, boš ti tudi svojga:love: "nafilala" s patroni:)- ,da bojo njegovi paglavčki pravi divjački:) Miška držim jutri pesti za vaju:miska::miska::miska: A vama kr takoj povejo kakšni so izvidi? No, vama želim veselih novičk:rozica::rozica::rozica: Pa-pa, Tinka
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 12:50:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
O Mija brez skrbi, da moj možek dober papca, od kje ti pa zdej to, da jim nič zdravga ne damo na krožnik:zmeden:, vse to kar si naštela, pa, če tako ne rata je treba še kej drugega poskusit kaj praviš;) LP, Tinka
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 13:07:18
|
|
|
|
GoYa
|
Jst pa mojega nič z zelenjavo in vitamini ne futram. Mi jemo samo kapsule, hrano iz konzerve in tub ter ostale umetne zadeve. Tako kot astronavti tam gori. Kaj je to brokoli, lešniki, kivi,...
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 13:07:54
|
|
|
|
tinkamiška
|
:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 13:31:44
|
|
|
|
Anitka
|
GoYa:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- A vi tudi? :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 17:48:39
|
|
|
|
GoYa
|
Sem zdej mojmu :love: olupila in narezala 2 kivija. Enga velizga in enga normalnega, tako da se šteje za 3. No, a nisem dobra kuharca 8)
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 18:43:38
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 19:46:02
|
|
|
|
miska2004
|
Bravo GoYa :bravo::bravo::bravo: Jaz bi tud mojmu magari na koščke narezala kivi, če bi ga jedu :( Je bolj zbirčen kot ne, pomaranče niso več dobre (so že res mal stare, take brez okusa, trde), brokolija in podobnih zadev ne mara. No, korenček bi še zbasal, pa še to kuhan, surov mu ne gre preveč;) Se bo pa z vitamini basal, kaj pa drugega.:)- Čeprav je Reš kar obupal nad nama :(( Mogoče vsa tale prehrana in tabletke ne bodo pomagale :ups:
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 19:48:02
|
|
|
|
miska2004
|
Aja, to sem pa pozabila.. Hvala da ste držale :miska: Ja, Tinka, kar takoj pogledaš plavalčke, če so kej gibčni, potem pa še domov dobiš izvid, bolj podroben.
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 29.3.2005 20:22:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Že stiskam pesti:miska::miska::miska:;)
|
|
|
|
Kako dolgo vitaminčki in razni dodatki... 4.4.2005 22:26:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ronni:rozica: Pri nama traja vse skupaj, kar res intenzivno delava na najini:duda:, od februarja 2004. Ni tako dolgo kot pri tebi:rozica: Drugače pa imava spolne odnose brez zaščite že od 2002 leta, pa se takrat nikoli nisem spraševala zakaj se ne "ponesreči", nisem sploh razmišljala, da lahko tudi ne rata, ko se enkrat res odločiš in šteješ O dneve, paziš na prehrano in gibanje,... Januarja sem bila na histero in laparo in sedaj je drugi ciklus in ta teden bo čas O. Mož je bil pred mojo operacijo na spermiogramu, ki ni bil najboljši-malo živih spermijev, je pa količina k sreči zadovoljiva. Seveda upam, da nama bo ratalo, če pa ne...pa verjetno sledi isto kot pri tebi. Ne bom obupala, ker pač verjamem v to,da bo enkrat ratalo:rozica: Tebi pa želim draga Ronni, da vama rata čimprej, po naravni poti ali umetno, da bo izvid spermiograma vredu in tudi tvoji hormonski testi:rozica::rozica::rozica: In vem, da te vsakič psihično podre, ko pride M, ampak ne obupaj, mogoče sta pa že res čisto blizu, mogoče bo(je) pa že tokrat ratalo:):rozica: Želim ti, da se ti želja kmalu uresniči:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.