|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temparatura=?
28.3.2005 11:32:00   
Anonimen
Pozdravljene punce.

Že tretji mesec si merim BT, opažam znake ovulacije, vendar mi graf BT zgleda kot potresni graf-gor in dol skače in se morda ustavi isti tremparaturi za dva tri dni, potem pa spet gor in dol.Nikoli dva dni enako.Edino kar opazim je to, da je v prvi polovici ciklusa nad 36.5 v drugi polovici pa pod 36.5.Ampak niha pa ves čas za 0.3 stopinje, na neki konstantni temparaturi pa se ne ustali.Do sedaj!Sedaj pa imam že 15 dni vsak dan isto BT-točno 36.3.Kako pa sedaj naenkrat to?Vsako jutro čisto isto!Pa saj morda sploh nebi šla toliko za tem, če mi včeraj nebi rekla ena punca, da se je njej ko je zanosila BT dvignila in ostala ves čas enaka in je tako vedela da je :nosecka:.Več pa je nisem spraševala, ker si nisva blizu.In zato sprašujem vas, če veste kaj več o temu?Sicer pa se bliža počasi čas ko bi že morala priti :hudicek:, ampak ne vem točno kdaj, ker sem pred 3 meseci nehala jemati KT in se ciklus še ni čisto ustalil.
Hvala za vaša mnenja:rozica:

Radi se imejte,Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Temparatura=?
28.3.2005 11:49:39   
Maša26
Pozdravljena, sicer nisem strokovnjak glede BT, ker si je ne merim, lahko se pa malo pametno delam ;)

Najprej bi rekla, da je tvoj potresni graf verjetno posledica tega, da telo še ni čisto v starih tirnicah ravno zaradi (prenehanja) kt. Zdi se mi pa, da naj bi bila BT ravno v drugi polovici ciklusa, se pravi, po O, višja in to do M oz., če BT v času, ko naj bi prišla M, ne pade in M ne pride, si verjetno :nosecka:. Ne moremo se pa baje 100% zanesti na BT, ker ˝ne deluje˝ pri večini žensk čisto pravilno po grafu pa še 100 stvari vpliva nanjo..

Lep dan ti želim!

:kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Temparatura=?
28.3.2005 15:01:29   
miska2004
Živjo srček,
jaz si BT merim ene pol leta, in pri meni je tako: od M do O se temperatura giblje od 36,2 do 36,6, od O do M pa od 36,7 do 37,0.
Glede na to, da jo imaš 36,3, bi rekla, da bo :hudicek: slej ko prej prišla. Namreč eden izmed znakov nosečnosti je povišana temperatura (se mi zdi da od 36,7 naprej), če se ne motim sem nekje prebrala da mora bit vsaj 12 dni na višji ravni.

LP :miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?