Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 14.11.2008 15:17:05
|
|
|
|
hrabra miška
|
V sport 2000,v Hervisu, mislim da jih imajo v vseh športnih trgovinah.
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 14.11.2008 15:21:34
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sem preverila hvala, ampak kje imajo pa z napisi nogometaša
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 14.11.2008 15:56:53
|
|
|
|
urška
|
meni ga je za mojega sina zrihtal svak. je član fan kluba schalke in mislim da ga je tam nekako zrihtal.
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 15.11.2008 23:47:05
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja kakšnega posebenga nogometaša ali kluba , ker v športnih trgovinah jih imajo z temi standardnimi kot so ronaldo , pa ronnaldihno ...pa te in ne morem verjeti da ga nisi našla , drugače pa na štantih.........
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 15.11.2008 23:50:44
|
|
|
|
žmož
|
V BTC-ju je ena trgovina, ki ima tudi v izložbi obešene drese - ne vem, kako se kliče, ma ne moreš falit. Mislim pa, da je v hali A. Tam dobiš vse živo.
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 16.11.2008 15:33:31
|
|
|
|
F*S*M
|
http://www.golgeter.com/ poiskusi na tej strani kontaktiraj lastnika, ki je uvoznik za nekatere znamke oblačil, po vsej verjetnosti bo lahko prišel do dresa katerega želiš
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 17.1.2018 10:28:31
|
|
|
|
poredni očka
|
Za našega malega, ki občasno igra nogomet v šoli iščem nek nogometni dres. Tukaj https://firax.si/dresi-1953813008 so nogometni dresi, ki so nekega srednjega ranga z ugodno ceno. Zanima me, če ima kdo tukaj izkušnje s temi dresi, mislim, da ne morem prav bistveno zgrešiti. Kakšni klubski pa pri nas ne pridejo v poštev, ker mali nima nekih nogometnih oboževalcev.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?