|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skutine palačinke
13.11.2008 12:35:08   
onka
Kako jih speči, da so zapečeno sočne? Ali uporabljate nemastno ali mastno skuto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skutine palačinke
13.11.2008 13:27:00   
naja17
Ka pa vem kera skuta je-mariborska po moje... Jih pa jest na koncu polije z slatko smetano, samo jaz vedno delam slane, tako da v slatko smetano dodam tudi malo kisle, v skuto pa vmešam jajce.

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:34:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skutine palačinke
13.11.2008 13:53:22   
bskrle
Ne smeš jih peči pri previsoki temperaturi, tam okoli 160.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skutine palačinke
13.11.2008 15:23:50   
katra55
Jaz uporabljam domačo polnomastno skuto. Čez polijem sladko smetano in pečem na 180°C 30-45 min.
Vedno so sočne in lepo zapečene.
Lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Skutine palačinke
13.11.2008 18:16:28   
Anonimen
A s sladko smetano jih polijete? Jaz pa vedno s kislo, pa jajce. Drugače pa ko dam iz pečice za nekaj časa pokrijem, da se zmehčajo zapečeni robovi.


(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Skutine palačinke
16.11.2008 22:17:10   
janca
Nadev: skuta nepasirana, kisla smetana, sladkor, rumenjak, velika žlica gresa
Dam pečt za dvajset minut. Polijem z alpsko sladko smetano (je bolj gosta), ki ji dodam jajce in sladkor.
Pol pa še pečem, da je lepo rumeno. To pa po občutku. Sočno in kaloričnouser posted image

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Skutine palačinke
17.11.2008 21:05:49   
Pija76
polijem s sladkom smetano in mal preluknam in so mnjaski

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Skutine palačinke
17.11.2008 21:10:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

polijem s sladkom smetano in mal preluknam in so mnjaski
user posted image

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?