|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angelsounds
13.11.2008 9:44:17   
lenika
Kolegica ga ima in bi mi ga občasno posodila. Zanima me koliko ste bile noseče, ko ste slišale srček s to napravo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Angelsounds
13.11.2008 9:59:06   
Blueeyes
jaz sem ga glih zadnjič pri prijateljici uporabila in poslušala... bom pa kmalu v 16 tednu

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2008 10:07:34   
linči 312
a pa je ta stvar varna? mislm, ni škodljiva, kot kak ultrazvok ali kaj podobnega (pač sevanje in te zadeve)?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2008 10:59:11   
girly
Jaz ga tud mam. fajn zadevica. škoduje ne, če ne pretiravaš. saj ni treba vsak dan poslušat al pa da poslušaš eno uro skupaj, če pretiravaš, zagotovo ni koristno...drugače pa, jaz sem sedaj 15 tednov in se srček super sliši user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2008 10:59:24   
Blueeyes
hmm... res da je cena za naš trg solidna... ga je pa ta kolegica kupila preko neta v nemčiji, in je skupaj z dostavo plačala 20 EUR

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2008 11:17:52   
Najaa
Kupila sva ga ko sem bila 16t noseča. Prej nisem hotela, da me ne bi panika zagrabila, če ne bi našla utripa. Je pa fajn zadeva. Poslušam skoraj vsak dan, ravno toliko da ga slišim. Čeprav ga zdaj tudi čutim še ful, pa vseeno.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2008 11:44:57   
zoja10
jst ga tudi imam, super zadevca, tko zvečer v postlci malčk počekiram al spi al se kej premetuje :D je lepo slišat pr meni že od 13 tedna naprej.
Toplo priporočam, jst sm ga kuple iz 2 roke  prideš cenej skoz...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2008 11:58:26   
ajam27
Jaz sem ga kupila pri 20 tednu ker sem zelo slabo čutila otroka in me je zato vsake toliko časa zagrabila panika.
Sedaj ga pa skoraj ne uporabljem ker se je user posted image  začel tako prematavati in brcati, da bi njegove gibe težko zgrešila.
Čedalje bolj se mi dozdeva, da je bil ta nakup popolnoma zgrešen.
MOje mnenje.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2008 14:04:59   
anchika
Jaz ga nimam, bom raje ta denar porabila za kaj drugege.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2008 14:14:09   
lananai
Ga ne bi kupila, ker raje porabim denar bolj koristno.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2008 14:18:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ajam27

Jaz sem ga kupila pri 20 tednu ker sem zelo slabo čutila otroka in me je zato vsake toliko časa zagrabila panika.
Sedaj ga pa skoraj ne uporabljem ker se je user posted image  začel tako prematavati in brcati, da bi njegove gibe težko zgrešila.
Čedalje bolj se mi dozdeva, da je bil ta nakup popolnoma zgrešen.
MOje mnenje.

Jaz pa mislim, da ravno zarad te panike tvoj nakup ni bil zgrešen. user posted image
Prodaš ga lahko naprej po več kot polovični ceni, kar je ok.

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.11.2008 14:29:44   
sunny24
Jst sem ga nabavla iz druge roke in sem full zadovoljna z njim. Uporabljam ga od 10t. Kupla sem ga pa iz preprostega razloga, ker sem hotela preverit, če naši user posted image  še bije srček in sem se tako pomirila (predhodni ss). Zdej ga pa full redko uporabljam, saj se naša žabica že veselo premetava po trebuhu. Je pa res, da novega ne bi šla kupovat, ker mi je 70 evrov preveč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2008 15:06:57   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jst sem ga nabavla iz druge roke in sem full zadovoljna z njim. Uporabljam ga od 10t.

In je bilo slišat od 10.tedna?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2008 15:52:28   
sunny24
Ja, jst sem vse slišala. Ampak sm si mogla res cajt vzet in iskat kar neki časa, da sem najdla utrip, pa še to full ospodi, lih malo nad sramno kostjo. Pa ležet sm mogla obvezno, ker če ne, ni blo haska.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2008 12:10:15   
playgirl
tud jaz imam ta angelsound, uporabljam ga od 12t, sem zelo zadovoljna z njim, sploh je fajn da lahko poslušam kako bije srček od mojega sončeka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2008 12:31:43   
sonček33
Pri 12. tednih se je že prav lepo slišal srček. je pa res, da ga je mal delj treba iskat :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2008 13:51:54   
Ploha
srček sm slišala pri 13 tednih,...drugače pa zame ni bil zgrešen nakup (sicer sem ga dobila za darilo, a če ga ne bi bi ga sigurno kupila sama),...sem bolj panične sorte in ko sem slišala srček sem se pomirila,...ker tudi zdaj ko veselo brca se zgodi, da je kakšen dan ko ne brca skoraj nič, komaj naštejem 10 gibov in takrat ga spet uporabim, sem pa v 30 tednu zdej. Poslušala sem ga občasno ne vsak dan, pa še tosamo toliko da sem zaslišala potem pa sem ugasnila, da bi kar na zalogo kakšno uro poslušala pa ne.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2008 14:15:55   
*Junona*
Js sem bla manj kot 12 tednov in sem že poslušala. user posted image user posted image user posted image Malo dlje iščeš od začetka, potem pa že točno veš, kje iskati. Je super zadeva, mene pomiri.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.11.2008 21:10:30   
amaya
Kupila in prodala, ker ni bilo to kar sem mislila, da je. Sej se sliši, ampak sem se morala fanj pomatrat, da sem ga najdla, pa še zbujala sem ga tako user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.11.2008 13:49:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Kupila in prodala, ker ni bilo to kar sem mislila, da je. Sej se sliši, ampak sem se morala fanj pomatrat, da sem ga najdla, pa še zbujala sem ga tako user posted image

To govoriš za prvo ali drugo nosečnost? Ker če za drugo, si hitro obupala. user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2008 15:32:20   
Blueeyes
jaz sem včeraj ponovno poslušala srček... po enmu mesecu... nisem mogla dočakat na četrtkov pregled... sem se tako pomirila in danes spala kot dojenček

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?